Evenimentul Zilei > Actualitate > NEWS ALERT. Un fost mare INTERNAȚIONAL A MURIT în condiții suspecte „I-au spart capul cu o piatră”. VIDEO
NEWS ALERT. Un fost mare INTERNAȚIONAL A MURIT în condiții suspecte „I-au spart capul cu o piatră”. VIDEO

NEWS ALERT. Un fost mare INTERNAȚIONAL A MURIT în condiții suspecte „I-au spart capul cu o piatră”. VIDEO

Viktor Chanov, fost portar ucrainean, a decedat, astăzi, după ce în ultimele trei săptămâni s-a aflat înternat în spital, în stare gravă.

Viktor Chanov, fost mare portar ucrainean, a decedat, astăzi, după ce în ultimele trei săptămâni a fost internat într-un spital din Kiev, în stare gravă. Conform datelor oferite de poliție, Chanov ar fi fost atacat de mai multe persoane, neidentificate, care i-au spart capul cu o piatră. Informația a fost însă negată de fiica fostului fotbalist.

„Din primele informații, acesta ar fi fost atacat pe 20 ianuarie de un grup de persoane încă necunoscute, care i-au spart capul cu o piatră. Însă, apoi, fiica, Irina, a dmezințit informația. Surse din Poliție indică o cădere de la înălțime", notează presa ucraineană.

Chanov a evoluat la echipele Șahtior Donețk, Dinamo Kiev, Maccabi Haifa, Bnei Yehuda și FC Boryspil. A jucat pentru naționala URSS-ului între 1982 și 1990, și a participat la Mondialele din 1982, 1986 și 1990. Chanov a fost titular în Supercupa Europei, disputată de Dinamo Kiev și Steaua, în 1987, câștigată de bucureșteni cu 1-0, gol marcat de Gică Hagi.