Evenimentul Zilei > Sport > NEWS ALERT. Dinamo a rămas fără antrenor! Dusan Uhrin și-a reziliat contractul din „roș-albii”
NEWS ALERT. Dinamo a rămas fără antrenor! Dusan Uhrin și-a reziliat contractul din „roș-albii”

NEWS ALERT. Dinamo a rămas fără antrenor! Dusan Uhrin și-a reziliat contractul din „roș-albii”

Așa cum erade așteptat, antrenorul ceh Dusan Uhrin și Dinamo s-au despărțit, oficial, astăzi. Conform lui Florin Prunea, clubul a întocmit deja o listă cu posibili înlocuitori, însă, deocamdată, nu s-a luat legătura cu niciun tehnician.

Potrivit GSP.ro, Dusan Uhrin (52 de ani) a ajuns la un acord cu conducerea lui Dinamo privind rezilierea contractului. „Ne-am înțeles corect”, a spus antrenorul ceh, pentru sursa citară.

Uhrin a încasat, potrivit sursei citate, două salarii (16.000 de euro) din cele șapte pe care le are de primit pentru munca depusă la Dinamo și le-a transmis oficialilor că nu are de gând să renunțe la banii pe care trebuie să-i primească. Antrenorul ceh s-a arătat dezamăgit de situația pe care o traversează Dinamo, iar șefii clubului i-au transmis că, momentan, nu au bani pentru achitarea salariilor restante către el, deoarece Dinamo trebuie să ia licența sportivă și l-au rugat să arate înțelegere pentru câteva luni!

Nu am discutat cu nimeni până nu vom regla problemele cu Dusan. Este lista de antrenori, dar e greu de ales acum. Trebuie să țină cont de situația noastră. Acum, toate echipele, în afară de Viitorul, sunt acolo, la retrogradare. Vom vedea când vom numi antrenorul.

Vreau să vorbesc cu Dusan și să reglăm cu el. Singurul care va decide este Ionuț Negoiță. Suporterii au și ei un rol important, este normal să ținem cont și de părerea lor”, a declarat Florin Prunea la Digi Sport Matinal.