News alert în Cazul Caracal. Cumpănașu a avut dreptate! Alertă internațională

News alert în Cazul Caracal. Cumpănașu a avut dreptate! Alertă internațională

Bombă în cazul Caracal. Ce autorități străine se implică în căutarea celor două fete dispărute

Cazul Caracal a ajuns și în atenția presei dar și ai a oamenilor legii din Italia.Au fost continuate cercetările pe străzile din Italia, unde s-ar putea afla cele două fete, existând ipoteza ca Luiza și Alexandra ar fi fost duse și puse să se prostitueze în Italia, potrivit romaniatv.net.

Din acest motiv, Comisia Antimafia face cercetări pentru a căuta fetele, noua avocată angajată de mama Luizei Melencu afirmând că din dosarul pe care l-a consultat la DIICOT nu reiese că cele două fete ar fi moarte. Carabinierii încearcă să dea de urma celor două adolescente care se presupune că ar fi fost duse în Italia pentru a se prostituia în cadrul unei rețele de lux,  ele fiind permanent supravegheate de mașinile în care se află proxeneți.

Doctorul Monica Pop, prezentă în studioul România TV, s-a intrebat de ce Gheorghe Dincă a spus că le-a omorât, considerând că este o afirmație nebunească. Luiz Lazaris  a emis o altă ipoteză, și anume că Dincă ar fi făcut o înțelegere cu procurorii pentru a-i fi protejată familia și să fie pedepsit doar el .In opinia lui Lazarus, Dincă ar avea  complici pe care vrea să îi proteje, motiv pentru care și-a asumat fapte pe care nu le-ar fi comis.

Ne puteți urmări și pe Google News

O altă ipoteză vehiculată de unul din invitatii din studioul România TV ar fi că fetele sunt foarte frumoase, și au fost răpite pentru a face parte dintr-o rețea de lux de prostituție, ele fiind sechestrate într-un loc sigur. O altă informație bombă dezvaluită în emisiune este că dosarul Elenei Dincă este la un pas de clasare, deoarece  nicio mărturie nu indică că ea a contribuit la anumite fapte. Fostul șef al DIICOT,  Felix Bănila,a acuzat- o pe soția lui Dincă de complicitate la ștergerea  probelor, la sesizarea mamei Luizei Melencu.