Netflix anunţă noi măsuri pentru părinţi! Ce trebuie să faceţi pentru a proteja copiii. Foto

Netflix anunţă noi măsuri pentru părinţi! Ce trebuie să faceţi pentru a proteja copiii. Foto

Netflix lansează o serie de instrumente noi pe care părinții le pot utiliza pentru a filtra conținutul atunci când copiii utilizează serviciul. 

Compania extinde controalele parentale atât pentru secțiunea generală, cât și pentru portalul. Cea mai mare opţine este abilitatea de a șterge un serial TV sau un film artistic după titlu.

Dacă un film precum Matrix este listat ca inadecvat pentru copil, acesta nu va apărea deloc pe contul de profil. De asemenea, Netflix se asigură că părinții pot filtra titlurile pe baza evaluării. Dacă doresc ca totul să fie G-friendly, noul instrument Netflix va face acest lucru.

Alte actualizări ale controlului parental includ adăugarea de coduri PIN pentru protejarea profilurilor, posibilitatea de a vizualiza istoricul vizualizării unui copil și dezactivarea jocului automat la emisiunile TV din profilurile copiilor dacă părinții vor să limiteze timpul ecranului.

Ne puteți urmări și pe Google News

Aşadar, odată cu creșterea numărului de copii care folosesc platforma de streaming, în această perioadă de stat acasă, Netflix a hotărât să cenzureze anumite titluri de filme și să oblige adulții să folosescă o parolă înainte de a da play la un film cu limită de vârstă.

Netflix este unul dintre cei mai mari furnizori de divertisment pentru copii. Aproximativ 60% din toți abonații Netflix urmăresc conținut specific familiilor și copiilor, a declarat Melissa Cobb, directorul de animație al Netflix, potrivit fr24news.