Evenimentul Zilei > Actualitate > NELEGIUIRE în Săptămâna Patimilor. O femeie a fost TÂLHĂRITĂ în curtea bisericii
NELEGIUIRE în Săptămâna Patimilor. O femeie a fost TÂLHĂRITĂ în curtea bisericii

NELEGIUIRE în Săptămâna Patimilor. O femeie a fost TÂLHĂRITĂ în curtea bisericii

În plin central Capitalei, în curtea bisericii Sf. Antonie cel Mare, de lângă monumental istoric Curtea Veche, o femeie a fost tâlhărită în timp ce intra să se roage în sfântul lăcaș. Profitând de aglomerația din fiecare zi de marți în care zeci de oameni vin să dea acatiste, un adolescent în vârstă de 15 ani i-a smuls geanta de pe umăr și a fugit.

Tâlhăria a avuut loc, marți dimineață, în jurul orelor 5.00. Un echipaj al Poliției Locale a Municipiului București, aflat în patrulare pe str. Franceză, a fost alertat de țipetele unei femei. Ajunși în zona bisericii Sf. Antonie cel Mare – loc de unde se auzeau strigătele – agenții PLMB au găsit o femeie, în vârstă de 58 de ani, căreia un tânăr îi luase geanta cu forța. Femeia a mai declarat agenților că hoțul s-a apropiat de ea, a bruscat-o, i-a smuls geanta de pe umăr și a fugit, transmite Poliția Locală a Municipiului București.

Plecată în urmărire, patrula agenților de ordine publică a reușit, cu ajutorul unui echipaj de circulație, să îl prindă și să îl imobilizeze pe tâlhar, în zona Calea Victoriei.

Adoloscentul-infractor, domiciliat în București, a fost reținut și condus la secția de Poliție Locală din Centrul Istoric. După întocmirea actelor procedurale, minorul  a fost predat lucrătorilor Poliției Naționale, pentru continuarea cercetărilor.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.