După întâlnire, Vlad Voiculescu a scris pe Facebook că Alianța își va alege candidatul pentru Primăria Capitalei, în urma consultărilor publice, „cu dezbateri și cu implicarea celor mai activi dintre cetățenii Bucureștiului”.

„Nu pare să avem vederi foarte diferite despre ce ar trebui făcut în București. Posibil să avem diferențe asupra modului în care se fac și se conduc echipe (…) Dar nimic ce nu poate fi tranșat între oameni bine intenționați deschiși la dialog. Una peste alta, m-am bucurat de întâlnire. Am stabilit împreună să ne vedem din nou până ajungem la cea mai bună soluție pentru bucureșteni. Cred că o să vă placă”, a scris Vlad Voiculescu pe Facebook.

Ce răspuns a dat Barna la întrebarea: „Pe cine preferați între Vlad Voiculescu și Nicușor Dan?” Începe lupta pentru Capitală

Liderul USR Dan Barna a declarat duminică faptul că USR şi PLUS vor susține pentru Primăria Capitalei candidatul care are cele mai mari şanse să o trimită pe Gabriela Firea acasă. Întrebat pe cine preferă dintre cei doi candidaţi, Nicuşor Dan şi Vlad Voiculescu, Barna a dat un răspuns neașteptat.

„În aceste două, trei săptămâni noi sperăm să clarificăm, nu doar în Bucureşti, ci şi peste tot în ţară candidaţii comuni ai Alianţei astfel încât să intrăm în logica electorală pentru alegerile locale. (…) Mesajul, şi al meu şi al lui Dacian Cioloş, a fost unul consecvent, miza este să susţinem candidatul care are cele mai mari şanse să o trimită pe Gabriela Firea acasă.

Şi avem pe partea dreaptă, şi aici vorbesc de întreg spectrul, inclusiv de PNL, să avem capacitatea şi maturitatea politică să avem un singur candidat împotriva doamnei Firea. Pentru că dacă vom avea şi de această dată doi, trei, patru candidaţi cum s-a întâmplat din păcate în 2016, vom lăsa Bucureştiul pentru încă patru ani în mâna unui primar care a transformat Capitala României într-un oraş blocat”, a spus Dan Barna.