VIDEO. Ne paște o nouă pandemie? Sorin Ovidiu Bălan la Brigada Mobilă: „Se pare că virusul X a început să capete nume”

VIDEO. Ne paște o nouă pandemie? Sorin Ovidiu Bălan la Brigada Mobilă: „Se pare că virusul X a început să capete nume” Sorin Ovidiu Bălan, sursa foto: arhiva companiei

În cadrul noii ediții a podcastului „Brigada Mobilă” din data de marți, 9 iulie, s-a discutat despre problema răspândirii unui nou virus la nivel mondial. Sorin Ovidiu Bălan, autorului cărții „Cimitirul nevaccinaților” a discutat această problemă împreună cu Alecu Racoviceanu.

O informație dezvăluită de Sorin Ovidiu Bălan este aceea că există posibilitatea ca omenirea să fie din nou afectată de o pandemie.

Gripa aviară în America

Un alt aspect subliniat de către acesta a fost că în America s-a constatat că există gripa aviară. Însă acest aspect nu este unul nou. Asta pentru că gripa aviară s-a constatat și la noi. Noutatea vine din faptul că gripa aviară, în America, s-a descoperit și la aviarele bovine, mai exact la vaci. Transmiterea acesteia se face prin aer, după cum a mai precizat Sorin Ovidiu Bălan.

„Și spun specialiștii americani că urmează o mutație și se va lua și la om tot prin aer. Deci ne așteptăm la gripa aviară via vaca aviară să vină și la om”, a explicat gazda podcastului.

Ne puteți urmări și pe Google News

Conferința de la Davos

Sorin Ovidiu Bălan a amintit, în cadrul podcastului „Brigada Mobilă” despre conferința de la Davos care s-a desfășurat în luna ianuarie. În cadrul acesteia, s-a vorbit despre existența unui nou virus. Ba chiar a existat și o secțiune specială.

„La Davos a fost conferința unde s-a spus foarte clar, a fost și o secțiune, o zi întreagă au vorbit. A fost o secțiune în care au vorbit despre virusul X. Virusul X despre care au spus că nu știu cum se numește, nu știu când o să apară, dar sigur va fi. Și sigur face pandemie. Se pare că virusul X a început să capete nume și se pare că a început să și apară”, a mai precizat Sorin Ovidiu Bălan.

Bruxelles, nou Caracal?

La finalul ediției din ziua de marți, 9 iulie, s-a discutat despre un caz recent de dispariție de la noi din țară. Este vorba despre o femeie în vârstă de 41 de ani, din Brașov.

„Femeia a plecat racolată de pe un cont de pe o rețea unde se împrietenesc tot felul de oameni. A plecat la Bruxelles atrasă cu promisiunea că acolo are un loc de muncă. A fost semnalată pe aeroportul din Bruxelles, s-a întâlnit cu cineva, rămas deocamdată neidentificat. Și i-a mai sunat telefonul de încă trei ori. Și de atunci nu mai răspunde. Femeia este dispărută fără urmă”, a declarat Sorin Ovidiu Bălan.

Alecu Racovicean a transmis că aceasta poate fi o modalitate a femeii de a se ascunde de familie. Și că dispariția ar putea fi una voluntară. Întrebările legate de acest caz rămân, pentru că nu se știe dacă este vorba despre metoda „lover boy” sau vorba despre răpire.

Ediția integrală a podcastului „Brigada Mobilă” din ziua de marți, 9 iulie, poate fi vizionată aici.

Dacă ai date sau informaţii care pot deveni o ştire, transmite-le pe adresa pont@evz.ro