Evenimentul Zilei > Monden > Natalia Mateuț s-a trezit cu poliția la ușă atunci când se aștepta mai puțin. Cine a făcut sesizarea
Natalia Mateuț s-a trezit cu poliția la ușă atunci când se aștepta mai puțin. Cine a făcut sesizarea

Natalia Mateuț s-a trezit cu poliția la ușă atunci când se aștepta mai puțin. Cine a făcut sesizarea

Natalia Mateuț a vorbit despre incidentul în care a fost implicată după ce s-a mutat în noua casă. Oamenii legii au luat-o la întrebări pe prezentatoare.

Natalia Mateuț, prezentatoare la Antena Stars, a avut parte de o experiență neplăcută în pandemie. Ea a organizat o mică petrecere, acasă, alături de două prietene și s-a trezit cu poliția la ușă. Oamenii legii au fost sesizați de vecini, așa că Natalia Mateuț a trebuit să dea explicații. Lucrurile s-au calmat atunci când polițiștii au văzut că este vorba doar despre trei persoane, nu un chef cu mai mulți participanți.

„Sunt anumiți vecini din bloc care trebuie anunțați”

Fiica fostului fotbalist Dorin Mateuț a scăpat de sancțiune pecuniară după acel mic incident. Ea a explicat că, de câte ori organizează o petrecere, îi anunță pe vecini în prealabil. „Poliția a venit. Ne-am salutat și au plecat.  Ori de câte ori vreau să fac o mică chermeză, e mult spus, chiar n-am făcut nicio adunare generală pe acasă, le scriu mesaj. Sunt anumiți vecini din bloc care trebuie anunțați. Îți dai seama, e bloc mic și nu pot să-i deranjez, evident”, a povestit Natalia Mateuț la emisiunea Xtra Night Show de la Antena Stars.

Natalia Mateuț: „M-a sunat mama și m-a întrebat de ce a venit poliția. Da, chiar a venit poliția la ușa mea”

„M-a sunat mama și m-a întrebat de ce a venit poliția. Da, chiar a venit poliția la ușa mea. Stau în apartamentul pe care mi l-au oferit părinții și am vrut să profit de mutatul singură. Și în pandemie, nu am vrut să fac excese, dar mai o prietenă, mai două și aia e”, a mai precizat Natalia Mateuț.

Altfel, prezentatoarea a recunoscut că este implicată într-o relație. Dar nu vrea să se afișeze în public cu bărbatul respectiv, așa că preferă discreția. „Există cineva în viața mea, nu sunt singură. Ar fi și păcat! Dar prefer să nu mă mai afișez”, a mai spus Natalia Mateuț pentru sursa citată.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.