Evenimentul Zilei > Actualitate > Criminalul care a evadat din spital a fost prins. Unde l-au găsit oamenii legii. Update
Criminalul care a evadat din spital a fost prins. Unde l-au găsit oamenii legii. Update

Criminalul care a evadat din spital a fost prins. Unde l-au găsit oamenii legii. Update

Un deţinut condamnat la 10 de închisoare pentru omor a evadat vineri din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova.

Update: Deţinutul a fost găsit într-un canal din apropierea spitalului. El a stat ascuns 6 ore şi jumătate, dar în cele din urmă a fost descoperit de oamenii legii.

Update: „Vineri, 12.03.2021, in jurul orei 06:45, s-a constatat ca detinutul SOREANU ION, in varsta de 53 de ani, condamnat definitiv la o pedeapsa privativa de libertate de 10 ani de inchisoare pentru savarsirea infractiunii de Omor (art. 188 NCP), clasificat in regim semideschis, a parasit o unitate sanitara publica de pe raza localitatii Craiova, unde se afla internat din data de 07.03.2021

Reacţia ANP după evadarea deţinutului criminal

In vederea capturarii detinutului, au fost sesizate Inspectoratul Judetean de Politie Dolj, Inspectoratului de Jandarmi Judetean Dolj, au fost informate Inspectoratul General al Politiei Romane, Inspectoratul General al Politiei de Frontiera Romane, Inspectoratul General al Jandarmeriei Romane; a fost alarmat personalul, au fost trimise echipe de cautare formate din personalul unitatii si au fost solicitate imaginile video ale sistemului de supraveghere din unitatea sanitara publica.

Fapta in cauza este asimilata infractiunii de evadare si se pedepseste conform prevederilor articolului 285 din Noul Cod penal, cu inchisoare de la sase luni la trei ani. La momentul parasirii unitatii sanitare, detinutul era imbracat cu: bluza trening gri, pantaloni negri. Mentionam ca detinutul a fost internat periodic in unitati sanitare publice, fara a manifesta comportamente contrare normelor”, a transmis Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

Pentru orice informatie cu privire la detinut poate fi apelat numarul unic de urgenta 112 sau Penitenciarul Craiova-Pelendava, la numarul de telefon: (0251) 422.326 / 522.274

Un criminal periculos a evadat din spital

Ştire iniţială: Un criminal periculos a evadat din spital. S-a întâmplat la Craiova. Ca în filme a făcut-o. Conform Digi24, el a fost internat în urmă două zile. Cu toate că avea pază la uşă, criminalul a profitat de un moment de neatenţie şi a evadat.

Modul în care a făcut-o pare desprins din filme… Individul a folosit un cearceaf pentru a coborî de la etajul 2 la etajul 1 şi ulterior pe scările spitalului.

Felul în care a evadat este cu atât mai neobişnuit ţinând cont că acesta era grav bolnav. Conform suseri citate, deţinutul condamnat la 10 ani pentru omor este obez şi are ciroză hepatică.

Ştire în curs de actualizare. Vă rugăm să reveniţi cu refresh pentru a citi ultimele detalii despre acest subiect.