Evenimentul Zilei > Actualitate > Primele imagini de la Clinica de Psihiatrie din Craiova, mistuită de incendiu
Primele imagini de la Clinica de Psihiatrie din Craiova, mistuită de incendiu

Primele imagini de la Clinica de Psihiatrie din Craiova, mistuită de incendiu

Au apărut primele imagini de la Clinica de Psihiatrie din Craiova care a fost afectată de un incendiu în această seară. 

Au apărut primele imagini de la Clinica de Psihiatrie din Craiova care a fost afectată de un incendiu în această seară.

Din primele informații transmise Centrului Operativ pentru Situații de Urgență din cadrul Ministerului Sănătății, incendiul s-a manifestat pe o suprafață de 20 mp și a fost lichidat. În urma incendiului, s-au înregistrat trei victime cadre medicale, care au suferit traumatisme la membrele inferioare prin cădere de la înălțime. Un pacient acuză cefalee. Victimele sunt conștiente și sunt transportate la spital.

În total, 19 pacienți și 8 cadre medicale au fost evacuate ori s-au autoevacuat. Aceștia vor rămâne în aceeași unitate sanitară într-o altă aripă a clădirii.

Incidentul a fost provocat de o pacientă care a dat foc la o saltea.

 

Incendiu la Spitalul de Psihiatrie din Craiova. Trei cadre medicale au sărit pe geam

„Incendiu la Spitalul de Psihiatrie din spatele Parcului Romanescu. La fața locului au fost trimise doua subunități de intervenție, Detasamentul 1 și 2 Pompieri Craiova cu 6 autospeciale de lucru cu apă și spumă, 2 autospeciale de lucru la înălțime, o descarcerare grea și o ambulanță tip B. La sosirea echipajelor la locul intervenției, au fost găsiți 18 pacienți și 5 cadre medicale autoevacuate, un pacient fiind evacuat de salvatori. Trei cadre medicale care au suferit fracturi au fost transportate la spital, au precizat reprezentanții ISU Dolj.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.