Evenimentul Zilei > International > NASA ascunde ceva? În clipa când un corp misterios s-a APROPIAT de ISS, Agenţia Spaţială a ÎNTREUTP transmisia LIVE. Video în articol
NASA ascunde ceva? În clipa când un corp misterios s-a APROPIAT de ISS, Agenţia Spaţială a ÎNTREUTP transmisia LIVE. Video în articol

NASA ascunde ceva? În clipa când un corp misterios s-a APROPIAT de ISS, Agenţia Spaţială a ÎNTREUTP transmisia LIVE. Video în articol

Fluxul live al ISS se taie doar la câteva secunde după ce un obiect misterios neidentificat a apărut în câmpul camerei sale, generând teorii conspirative pe scară largă asupra a ceea ce se ascunde de NASA, notează Express.

Utilizatorii online au acuzat NASA de "minciună", după ce Agenția Spațială a întrerupt emisiunea live de pe  camerele ISS (International Space Station) . Înainte ca feed-ul live să fi fost întrerupt, pe ecran apăru un corp misterios albastru strălucitor. Într-un videoclip postat pe YouTube, una dintre camerele de pe marginea ISS înregistrează un imens obiect albastru strălucitor care apare în spatele unuia dintre panourile solare ale stației spațiale.

Şi totuşi, imagini ale presupusului  OZN au fost capturate: "OZN? NASA Live se oprește imediat după ce acest obiect apare alături de ISS". Pe ecran apare un mesaj: "Experimentul de vizualizare de înaltă definiție a pământului este fie o comutare a camerelor, fie avem o pierdere temporară de semnal cu Stația Spațială Internațională", s-a justificat NASA în faţa celor care urmăreau evenimentul în direct.

Fluxul video monitorizează obiectul pentru câteva secunde, chiar și cu zoom în orbita sa în jurul Pământului. Transmisia live a fost brusc întreruptă, invitând spectatorii să aștepte: "Vă rog așteptați", scrie NASA pe site-ul oficial.

Martorii la eveniment  au speculat imediat  că incredibilul obiect albastru OZN ar putea fi o navă spațială extraterestră.

"Dacă Agenția Spațială Europeană reușește să tragă imagini extraordinare de înaltă definiție în afara stației spațiale, de ce nu poate şi  NASA?", a întrebat un alt martor la eveniment. Un utilizator a scris: "NASA minte", titrează Express.

VIDEO:

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.