Evenimentul Zilei > Actualitate > Avea un nas care îi acoperea JUMĂTATE DIN FAȚĂ! Cum arată acest bărbat după operație
Avea un nas care îi acoperea JUMĂTATE DIN FAȚĂ! Cum arată acest bărbat după operație

Avea un nas care îi acoperea JUMĂTATE DIN FAȚĂ! Cum arată acest bărbat după operație

Un bărbat din Slovacia, care avea un nas masiv și deformat a suferit în sfârșit o intervenție chirurgicală, după ani de zile în care a fost ridiculizat și tratat ca „un clovn“.

Tibor, în vârstă de 52 de ani, avea un nas hidos care îi acoperea aproape jumătate din față. Cu toate acestea, teama sa de operație l-a împiedicat să aibă o înfățișare normală.

După ce a fost convins de către familie, Tibor a suferit o intervenție chirurgicală. Medicii i-au modelat nasul "ca și cum ar fi fost de plastilină", relatează Daily Mail.

Tibor poate acum să trăiască o viața normală.

Bărbatul, de profesie lăcătuș, a declarat că afecțiunea sa, denumită rinofima, i-a afectat încrederea de sine.

„Când mergeam pe stradă, oamenii se uitau la mine ca la un clovn“, a spus Tibor.

Din fericire, operația a fost făcută gratuit, într-un spital de stat din Slovacia, și a făcut posibilă schimbarea aproape instantanee a înfățișării bărbatului.

Chirurgul plastician care l-a operat pe Tibor, doctorul Igor Hornola, a avertizat că dacă nu s-ar fi operat acesta ar fi putut să-și piardă vederea.

Rinofima este o afecțiune care determină dezvoltarea excesivă a nasului, provocată de o acnee netratată, care produce o dilatare a micilor vase cutanate şi formarea de papulopustule pe faţă.

Mai multe imagini aici