Evenimentul Zilei > Politica > Nagy Levente (UDMR) a fost revocat de Victor Ponta de la Agenţia de Mediu. VEZI cu cine a fost înlocuit
Nagy Levente (UDMR) a fost revocat de Victor Ponta de la Agenţia de Mediu. VEZI cu cine a fost înlocuit

Nagy Levente (UDMR) a fost revocat de Victor Ponta de la Agenţia de Mediu. VEZI cu cine a fost înlocuit

Nagy Zoltan Levente, fost director de cabinet al preşedintelui UDMR, a fost revocat de la conducerea Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului, post pe care îl ocupa din iunie 2014, de la cooptarea UDMR la guvernare.

El a fost înlocuit cu Toma-Florin Petcu, care în vară a trecut de la PNL la PLR.

Schimbarea a fost efectuată prin decizii semnate luni de premierul Victor Ponta. Toma-Florin Petcu a demisionat în luna iunie din postul de subprefect al judeţului Giurgiu şi a părăsit filiala locală a PNL, pentru a se înscrie în Partidul Liberal-Reformator al lui Călin Popescu Tăriceanu, potrivit mediafax.ro.

Premierul a mai decis ca Bogdan Nicolae Badea, director general al Electrica Bucureşti în 2005-2007, să fie reinstalat secretar de stat în Ministerul Economiei, după ce tot Ponta l-a demis din această funcţie în luna februarie, şi ca Valentin Olimpiu Şoneriu, fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii, să ocupe aceeaşi poziţie în Ministerul Fondurilor Europene.