N-a avut nicio șansă. Copilul mâncat de viermi a murit. Ce se întâmplă cu mama sa

N-a avut nicio șansă. Copilul mâncat de viermi a murit. Ce se întâmplă cu mama sa

Nu a avut mari șanse după ce a ajuns la spital într-o stare înfiorătoare. Copilul în vârstă de 9 ani, din Dej, mâncat de viermi în casă, deși ar fi trebuit să fie îngrijit de mama sa, bunică sau iubitul ființei care i-a dat viață, nu a putut fi salvat de medici. El a fost conectat la aparate timp de două săptămâni, dar n-a avut șanse să scape, conform dejeanul.ro.

Având părți ale corpului în putrefacție, băiatul nu a primit prea multe șanse de supraviețuire încă de la început. Zilele trecute a început să respire, dar nu suficient de puternic pentru a fi deconectat de la aparatele care îl mai țineau în viață. La un moment dat, medicii au renunțat să-i mai administreze medicamentele care îl sedau pentru a face mai multe cercetări.

Constatările nu au sunat deloc bine. Dacă ar fi supraviețuit, copilul ar fi devenit „o legumă”. Și asta din cauza leziunilor neurologice grave. Fuleki Erszebet, mama copilului, a fost reținută de oamenii legii chiar în ziua în care a fost descoperit copilul. Pe numele ei a fost emis un mandat de arestare preventivă de 30 de zile, iar săptămâna trecută, mama copilului a cerut să fie cercetată în stare de libertate. Însă, magistrații de la Curtea de Apel Cluj au refuzat solicitarea.

Acum, procurorii vor stabili dacă și partenerul femeii, dar și bunică băiatului vor răspunde penal în acest caz abominabil.

Ne puteți urmări și pe Google News

„În urma verificărilor efectuate la fața locului, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului, faptă prevăzută li pedepsită de Codul penal.

Totodată, a fost sesizată și Direcţia Generală de Asistenţă Socială și Protecţia Copilului Cluj”, transmiteau reprezentanții Poliției Cluj, după descoperirea cazului.

„A pățit cu nervii, ce n-a pățit, nu a mai vrut să asculte de nimeni, a ajuns violent, eu m-am bătut în parte cu el. Ușa a dat-o jos, paharele le-a spart, laptopul l-a spart (…) De la un timp încoace era prea nervos, prea agitat”, povestea bunica băiatului pentru dej24.ro.