Mutu, salariu de 3 milioane €

Mutu, salariu de 3 milioane €

Atacantul român Adrian Mutu, legitimat la echipa italiană de fotbal AC Fiorentina, ar putea ajunge la AS Roma, formaţie la care a evoluat până în 2007 fundaşul Cristian Chivu.

Cotidianul „Il Tempo“ a anunţat ieri că „Briliantul“ a discutat cu Daniele Prade, directorul sportiv de la AS Roma, cei doi ajungând la un acord pentru mutarea lui Mutu în „Cetatea eternă“. Jurnalul „Corriere della Sera“ a dezvăluit şi detalii despre această înţelegere, gruparea „roş-galbenă“ urmând să-i ofere românului un salariu net de 3 milioane de euro pe sezon, faţă de cele 2,2 milioane de euro propuse de AC Fiorentina pentru prelungirea contractului. Aceeaşi publicaţ ie susţine că toscanii sunt gata să-l cedeze pe Mutu în schimbul a 20 de milioane de euro, dar AS Roma vrea mai întâi să-l vândă pe atacantul brazilian Mancini.

Pe de altă parte, Sandro Mencucci, administrator- delegat la AC Fiorentina, a spus ieri că Adrian Mutu va rămâne printre „violeţi“, la fel ca şi portarul Sebastien Frey, jucători de care toscanii au nevoie în Liga Campionilor. Ziarul „la Nazione“ a precizat că Adrian Mutu va discuta luni cu oficialii de la Fiorentina pentru fixarea unei întâlniri în vederea semnă rii unui nou contract.

Ne puteți urmări și pe Google News