Mutu, pericol public

Mutu, pericol public

Selectionerul Sloveniei, Matjaz Kek, a declarat in aceasta dupa-amiaza, intr-o conferinta de presa, ca principalul pericol pentru echipa sa in meciul cu reprezentativa Romaniei, care va avea loc maine, la Celje, in preliminariile CE 2008, este Adrian Mutu, informeaza cotidianul sloven 24 Ur.

"Stafful medical va lua maine dimineata o decizie in privinta lui Bostjan Cesar, daca poate juca sau nu. Daca nu va fi apt va fi inlocuit de unul dintre Morec, Elsner sau Cipot. Romanii combina excelent, stiu jocul din pase scurte si sunt periculosi pe ambele flancuri.

Principalul pericol este Adrian Mutu. Am dubii pentru linia de atac, daca sa folosesc cuplul Lavrici - Novakovici sau Lavrici - Rakovici", a spus Kek.

Matjaz Kek si jucatorii sai au analizat, vineri dimineata, pe video, jocul nationalei Romaniei, dar si ultimul meci al Sloveniei, cel cu Olanda. "Inceputul nostru slab din repriza a doua m-a deranjat cel mai mult, cand jucatorii mei au stat prea departe de olandezi. In meciurile cu Romania acest lucru nu trebuie sa se repete", a comentat selectionerul Sloveniei.

Ne puteți urmări și pe Google News

Conform presei slovene, formatia probabila pe care Matjaz Kek o va trimite in teren la meciul cu Romania arata astfel: S. Handanovici, Ilici, Mavrici, Cesar (Morec), Jokici, Ceh, Komac, Koren, Acimovici, Lavrici, Rakovici (Novakovici).

Nationala Romaniei va intalni reprezentativa Sloveniei maine si miercuri, primul meci urmand sa se dispute la Celje, la ora 21.45, iar al doilea la Timisoara, la ora 21.00, in grupa G a preliminariilor CE 2008.