Evenimentul Zilei > Sport > Mutu îl pune la punct pe Becali. Replică de 10 pentru finanțatorul FCSB
Mutu îl pune la punct pe Becali. Replică de 10 pentru finanțatorul FCSB

Mutu îl pune la punct pe Becali. Replică de 10 pentru finanțatorul FCSB

După ce l-a atacat pe Olimpiu Moruțan pentru că și-a cumpărat mașină „de pește”, Gigi Becali este pus la punct de Adrian Mutu.

Finanțatorul FCSB primește o replică de 10 de la proaspătul selecționer al naționalei Under 21. Adrian Mutu își amintește că a procedat la fel ca Moruțan pe vremea când evolua pentru Dinamo București.

„Briliantul” nu crede că randamentul și valoarea unui jucător de fotbal stau în mașina pe care acesta o conduce. Pentru a fi mai convingător, Mutu se dă exemplu chiar pe el.

„Ce pot să spun? Eu, când am fost la Dinamo, mi-am cumpărat o mașină la fel ca Gică Hagi. Și îmi aduc aminte că țipa Giovanni Becali la mine, iar eu țineam telefonul la 30 de metri – «Bă, tu îți iei mașină cum doar Hagi are?!» Și uite că am ajuns la Inter…”.

Din punctul de vedere al lui Adrian Mutu, nu este „nicio problemă, dacă Moruțan rămâne cu picioarele pe pământ și își vede de fotbalului lui. Ce face el cu banii, e problema lui. Dar domnul Gigi Becali e normal să aibă această temere, că el este patronul și vrea să gestioneze cum crede el de cuviință”. Nu înseamnă că Moruțan o să devină mai bun sau mai puțin bun”, a încheiat subiectul Adrian Mutu.