Mutu, dorit de AS Roma

Mutu, dorit de AS Roma

Atacantul echipei Fiorentina se afla pe lista de achizitii a clubului pentru perioada de transferuri din vara, potrivit cotidianului Corriere dello Sport.

"Adrian Mutu este considerat a fi extrema ofensiva care s-ar potrivi cel mai bine modulului spaletian, un jucator cu calitati indiscutabile, un adevarat campion, tehnic, om de gol, dar si cu o predispozitie naturala catre munca de acoperire pe care Spalletti le-o cere jucatorilor sai. In plus, Mutu este un lider atat la Fiorentina, cat si la nationala Romaniei, un baiat care a lasat deoparte excesele copilaresti", titreaza sursa citata, preluat de Mediafax.

De asemenea, jurnalul italian scrie ca "AS Roma stie bine ca a-l lua de la Fiorentina este o misiune aproape imposibila, insa este dispusa sa puna pe masa toti cei 18 sau 20 de milioane de euro, cash, pe care i-ar putea incasa prin vanzarea lui Mancini".

"Briliantul" s-a transferat la Fiorentina inaintea sezonului 2006/2007, de la Juventus, dupa ce formatia din Torino a fost retrogradata in Serie B pentru implicare in scandalul de coruptie din Il Calcio.

Ne puteți urmări și pe Google News

Internationalul roman se afla sub contract cu Fiorentina pana in 2011, avand un salariu de peste 1,5 milioane de euro.