Evenimentul Zilei > Politica > MRU, dispărut de la Cotroceni și PNL
MRU, dispărut de la Cotroceni și PNL

MRU, dispărut de la Cotroceni și PNL

Ultima „bârfă” vehiculată la nunta lui Mihai Voicu cu Claudia Benchescu, doi lideri liberali importanți, era legată de dispariţia fostului prim-ministru Mihai Răzvan Ungureanu din echipa lui Klaus Iohannis, numit consilier personal al șefului statului în decembrie 2014.

 După cum ne-au relatat surse politice prezente la importantul eveniment liberal, despre MRU s-a comentat extrem de scurt: „E dat dispărut de la Cotroceni şi din PNL”. Afirmaţia a fost făcută de un important membru al Administraţiei Prezidenţiale, al cărui nume nu-l dăm pentru a nu da amploare informației.

De altfel, poziția de director al SIE nu pare a-i fi destinată lui Mihai Răzvan Ungureanu, preşedintele României, Klaus Iohannis, părând mult mai interesat să păstreze un status- quo în interiorul instituţiei. La Cotroceni venirea lui Lazăr Comănescu a umplut golul existent în Administraţia Prezidenţială în privinţa politicii externe. Totodată, la același eveniment, a fost auzit şi Vasile Blaga, spunând că Mihai Răzvan Ungureanu nu a mai trecut pe la partid de luni bune. O afirmație la fel de ciudată, în condițiile în care Mihai Răzvan Ungureanu a devenit, după fuziunea PNL și PDL, prim-vicepreședinte al partidului. Până la o confirmare oficială a acestor speculaţii nu ne rămâne decât să vă semnalăm o bizarerie politică: un personaj politic important „e dat dispărut”, nu există nicio reacţie oficială