Evenimentul Zilei > Politica > Moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu. Marcel Ciolacu anunță când va fi depusă
Moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu. Marcel Ciolacu anunță când va fi depusă

Moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu. Marcel Ciolacu anunță când va fi depusă

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, susține că va fi depusă moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu, în această sesiune parlamentară. Cel mai probabil tema va fi legată de modul în care Guvernul gestionează pandemia de Covid-19. El a vorbit și despre candidatul social-democraților la prezidențiale.

Moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu.  Opoziția va face uz de dreptul de a depune o moțiune de cenzură în fiecare sesiune parlamentară.

Moțiune de cenzură împotriva Guvernului Câțu

„După cum știm, constituțional, opoziția are dreptul de a depune o moțiune de cenzură pe fiecare sesiune, și categoric vom depune o moțiune de cenzură în această sesiune, este evident faptul că avem suficiente argumente.

Numai dacă vă urmăresc pe dumneavoastră o zi întreagă găsesc două-trei teme. În primul și în primul rând continuăm pe, astăzi se face un an de când am intrat în stare de urgență, pe gestionarea pandemiei. Mi se pare și rămâne tema principală. Pentru că deja nu mai putem vorbi despre economie atâta timp cât nu reușim să depășim această criză sanitară și uitați că efectiv parcă nu învățăm nimic din ce s-a întâmplat acum un an de zile sau acum șase luni de zile.

Nu poți să faci mereu și mereu aceleași greșeli. Iarăși suntem cu ATI-urile la maximum, acum se discută, după ce am micșorat numărul în ATI, cu 100 de paturi, acum se discută să mai mărim numărul la ATI, când suntem în plină criză. Nu există prevenție, nu există anticipare a unor pași. Mie domnul Rafila îmi explică foarte clar progresia și cum duc lucrurile. Din ce mi-a explicat mie, în patru-cinci zile deja avem un blocaj total în ATI. Și nimeni nu ia nicio măsură. Vorbim de totul și cu totul alte teme, dar nu vorbim de temele…”, a spus liderul PSD, Marcel Ciolacu, într-un interviu pentru G4Media, scrie corectnews.ro.

Candidatul PSD la prezidențialele din 2024

Moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu. Președintele socia-democraților a mai afirmat că acest moment nu se gândește la o candidatură la prezidențiale în 2024. Mai mult, el consideră că este posibil să fie un candidat chiar din afara PSD.  „Trebuie să fim deschiși, societatea se transformă”, a conchis Ciolacu.