Evenimentul Zilei > International > Deasupra Kremlinului a fost filmat un elicopter care transporta o încărcătură ciudată. VIDEO în articol
Deasupra Kremlinului a fost filmat un elicopter care transporta o încărcătură ciudată. VIDEO în articol

Deasupra Kremlinului a fost filmat un elicopter care transporta o încărcătură ciudată. VIDEO în articol

O scenă ciudată a fost filmată în inima orașului Moscova, Rusia. Cu toate acestea, serviciile secrete ale președintelui Putin au indicat că nu s-a întâmplat nimic neobișnuit, deşi în imagini se văd nişte oameni legaţi şi transportaţi de elicopter, titrează Mirror.

Aceste imagini ciudate ne arată un elicopter care poartă o "încărcătură cu ființe umane" și zboară peste capitala rusă. Filmul, realizat de un locuitor al Moscovei, ne arată că elicopterul transportă ceea ce par a fi trei sau patru "soldați" deasupra Kremlinului, din Piața Roșie.

Potrivit martorului ocular, încărcătura "părea să transporte ceva ce părea a fi fiinţe umane" legaţi unii de alții.  Presa locală a relatat, de asemenea, această apariţie ciudată, spunând că două elicoptere de transport Mi8 au decolat de la Kremlin cu o "încărcătură de origine necunoscută".

 Elicopeterele Mi8 sunt folosite în mod regulat de către armata rusă.  Spațiul aerian de deasupra Kremlinului este în mod normal o zonă "fără zboruri".  Cu toate acestea, serviciile secrete ale președintelui Vladimir Putin au susținut că nu a fost nimic neobișnuit în această observație de joi, 22 noiembrie 2018.  

Potrivit ziarului Moscow Times, aceste zboruri au făcut parte dintr-un "exercițiu de rutină" care are loc în fiecare toamnă.  Alte relatări spun că bărbații de pe platforma de sub elicopter se pregăteau pentru evacuarea președintelui Putin.  O altă teorie a sugerat că au fost instruiți pentru desfășurarea rapidă a forțelor de luptă în jurul Moscovei, dacă ar fi fost necesar, titrează Mirror.

VIDEO: