Evenimentul Zilei > Actualitate > Moș Crăciun, AMENDAT de polițiștii români. Scenele HALUCINANTE sunt povestite chiar de preferatul MICUȚILOR. ”Am vrut să…”
Moș Crăciun, AMENDAT de polițiștii români. Scenele HALUCINANTE sunt povestite chiar de preferatul MICUȚILOR. ”Am vrut să…”

Moș Crăciun, AMENDAT de polițiștii români. Scenele HALUCINANTE sunt povestite chiar de preferatul MICUȚILOR. ”Am vrut să…”

Un tânăr arădean costumat în Moș Crăciun, care dorește să le ofere copiilor o bucurie de sărbători, se plimbă prin oraș încă de la începutul lunii decembrie cu o ”sanie” inedită. Totuși, fapta sa nu a fost apreciată și de polițiști, car i-au dat o amendă de 750 de lei.

Potrivit știripesurse.ro, Ben-Oni Lazăr a vrut să schimbe atmosfera Aradului pe perioada sărbătorilor. El s-a costumat în Moș Crăciun și și-a decorat mașina, o Dacia 1310 – veche de 41 de ani, cu LED-uri multicolore, pentru care a plătit peste 4.000 de lei și a muncit 4 zile.

"Totul a pornit de la niște fotografii pe care le-am văzut pe internet și, pentru că iubesc copiii, mi-am spus că trebuie să îmi decorez și eu mașina și să mă plimb prin oraș cu ea pentru a oferi bucurie celor mici. Polițiștii m-au filmat și m-au amendat cu 750 de lei. Au spus că nu suntem în Laponia, iar nici eu nu sunt Moș Crăciun. Culmea e că eram îmbrăcat în unul și am făcut asta doar pentru a oferi bucurie celor mici", a declarat arădeanul.