Evenimentul Zilei > Social > MONSTRUL pedofil a fost REȚINUT. Unde acționa PERVERSUL
MONSTRUL pedofil a fost REȚINUT. Unde acționa PERVERSUL

MONSTRUL pedofil a fost REȚINUT. Unde acționa PERVERSUL

Bărbatul care a agresat sexual două minore în Sectorul 5 a fost reținut de polițiști. Acesta a acționat asupra a doua fetițe în vârstă de 11 ani, în plină zi.

„Luni 8 octombrie polițiștii din cadrul Direcției de Poliție a Municipiului București, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, au pus în executare un mandat de aducere, pe numele unui bărbat în vârstă de 30 de ani, bănuit de săvârșirea a două infracțiuni de agresiune sexuală.”

„Din datele și probele administrate de către polițiștii din cadrul Secției 19 în două cauze privind comiterea agresiunii de agresiune sexuală, a rezultat propunerea rezonabilî că acestea au fost comise de către aceiași persoană.”, se arată în comunicatul DGPMB.

„Astfel, în urma investigațiilor desfășurate a fost identificat și ulterior depistat un bărbat în sarcina căruia au fost reținute infracțiunile reclamate. Pe 19 august, în timp ce se afla pe o alee din Sectorul 5, s-ar fi apropiat deo minoră în vârstă de 11 ani și ar fi atins-o în zonele intime după care ar fi încercat să o sărute, iar în data de 26 septembrie bănuitul ar fi atins în zona intomă o altă minoră, în vârstă de 11 ani, în timp ce se afla pe o stradă din Sectorul 5”, se mai arată în comunicatul DGPMB.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: