Evenimentul Zilei > International > Monstrul fără suflet și-a lăsat copilul să moară înghețat. Motivul i-a făcut să plângă
Monstrul fără suflet și-a lăsat copilul să moară înghețat. Motivul i-a făcut să plângă

Monstrul fără suflet și-a lăsat copilul să moară înghețat. Motivul i-a făcut să plângă

Un băiețel în vârstă de 8 ani, bolnav de autism a fost închis în garajul casei pentru a avea câteva moment de intimitate cu prietena sa.

Thomas se afla în grija tatălui său, după ce părinții au divorțat.

După divorț, bărbatul, care era de profesie polițist la New York, SUA, și-a făcut o iubită, Angelina, cu care avea o relaţie.

Într-o zi, când Angelina a venit în vizită, tatăl lui Thomas şi-a ţinut băiatul închis timp de mai multe ore, pentru a avea intimitate cu iubita lui.

Nici nu bănuia, că, de fapt, și-a trimis băiatul la moarte.

Băieţelul suferea și de autism, astfel că necesita o îngrijire specială.

Potrivit anchetatorilor, iubita polițistului a fost de acord cu gestul bărbatului, asta după ce l-au bătut. L-au închis fără apă şi mâncare, la o temperatură de -7 grade.

Câteva ore mai târziu, copilul a fost găsit fără suflare de tatăl său, cauza morţii fiind hipotermia.

Polițistul l-a luat pe băiețel și l-a băgat în apă caldă, apoi i-a aruncat trupul neînsuflețit în fața casei, explicând că micuțul a murit subit, când se întorcea de la școală.

În urma anchetei polițiștii din New York au descoperit crima oribilă, iar acum bărbatul va petrece mulți ani în închisoare, potrivit romaniatv.net