Evenimentul Zilei > Social > Monstru cu chip de om la Hunedoara. Bărbat reținut după ce a violat o fetiță când avea 10 ani
Monstru cu chip de om la Hunedoara. Bărbat reținut după ce a violat o fetiță când avea 10 ani

Monstru cu chip de om la Hunedoara. Bărbat reținut după ce a violat o fetiță când avea 10 ani

Monstru cu chip de om la Hunedoara. Un bărbat a abuzat o fetiţă de când avea doar 10 ani. Individul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.
Monstru cu chip de om la Hunedoara. Un bărbat a abuzat o fetiţă de când avea doar 10 ani. Individul a încercat să întreţină cu aceeaşi persoană vătămată raporturi intime prin constrângere cu feţiţa care acum are 14 ani.
O fetiţă de 14 ani a fost violată în mai multe rânduri de un bărbat din judeţul Hunedoara. Abuzurile au început de când victima avea doar 10 ani. Agresorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, a informat vineri Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Monstru cu chip de om la Hunedoara. Prin ce chinuri a trecut fetiţa de 10 ani

Din cercetările poliţiei a rezultat că fetiţa a fost agresată sexual în lunile septembrie 2016 şi septembrie 2019. Dar faptele sale nu s-au oprit aici. A continuat să o abuzeze şi în anul următor. Faptele au avut loc prin constrângerea fetiţei. Aceasta a fost agresată fizic sau s-a aflat în imposibilitatea de a se apăra, afirmă procurorii.

Monstrul este acuzat şi de agresiune fizică. A anunţat Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara

„Din cercetările efectuate în cauză rezultă că inculpatul DIP, în cursul lunilor septembrie 2016 şi septembrie 2019, a întreţinut raporturi sexuale cu persoana vătămată VAE, în prezent în vârstă de 14 ani. Prin constrângerea acesteia, exercitată prin acte de agresiune fizică, dar şi prin punerea şi profitarea de imposibilitatea acesteia de a se apăra şi de a-şi exprima voinţa (infracţiunile de viol în formă consumată). Iar în data de 24.02.2011 a încercat să întreţină cu aceeaşi persoană vătămată raporturi sexuale prin constrângere (infracţiunea de viol în forma tentativei)”, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti, iar vineri procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara au solicitat instanţei Judecătoriei Deva arestarea preventivă a suspectului pentru 30 de zile. Cererea procurorilor a fost admisă se mai arată în comunicat, potrivit celor relatate de Agerpres.