CNN anunţă că Grace Fusco, o mamă în vârstă de 73 ani, a murit miercuri fără să ştie că îi infectase şi pe doi dintre copiii săi, un bărbat şi o femeie. Cei doi au fost răpuşi înainte şi la puţină vreme după ce mama lor sucombase.

O rudă a povestit că alţi patru copii ai doamnei Frusco au fost deja spitalizaţi după ce au fost testaţi pozitiv cu devastatorul Coronavirus. Veştile proaste nu se opresc însă aici pentru familia greu încercată: trei din aceştia sunt în stare critică.

Jurnaliştii CNN au încercat să afle informaţii suplimentare de la orice membru al familiei, dar n-au reuşit să stabilească un contact cu niciunul dintre ei.

Momentul infectării în grup pare să fi fost o masă pe care părţile implicate au organizat-o în luna martie.

Fiica Grace Fusco (55 ani) a murit vineri, în timp ce fratele ei, Carmine Fusco, a murit chiar înainte mamei sale, tot miercuri. În prezent, 20 de rude se află în carantină.

Numărul deceselor cauzate de Coronavirus în Statele Unite ale Americii au ajuns la 150, context în care majoritatea guvernanţilor din statele americane au luat cele mai drastice măsuri de combatere.

Amintimă că în plină epidemie de Coronavirus, Guvernul Statelor Unite ale Americii se pregăteşte pentru „18 luni cu mai multe valuri de îmbolnăvire”.

Astfel, ştirea-şoc a fost publicată de jurnaliştii CNN pe baza unui raport oficial, care reprezintă unul dintre cele mai negre scenarii pentru administraţia de la Washington.