Modificări masive pentru Legea Pensiilor. Ministrul Muncii a făcut marele anunț!

Modificări masive pentru Legea Pensiilor. Ministrul Muncii a făcut marele anunț!

Legea Pensiilor. Ministrul Muncii, Marius Budăi, a declarat, marți, că în ședința de Guvern de joi vor fi discutate modificările Legii Pensiilor, respectiv modificarea alineatelor pe care Curtea Constituțională le-a solicitat.

Legea Pensiilor. Potrivit lui Marius Budăi, ministrul Muncii, după ședința de Guvern vor fi înaintate Parlamentului formele finale ale modificărilor ce se doresc aduse Legii Pensiilor, scrie Antena 3.

„Noi am elaborat cele trei clarificări solicitate de Curtea Constituțională, dar nu pot să nu remarc că am pierdut 6 luni din implementarea noii Legi, pentru un atac care s-a dovedit nefondat la Curtea Constituțională – Curtea Constituțională, dintr-o lege de peste 180 de aticole a cerut, practic, la trei alineate, o clarificare, nici măcar cele trei nu au fost declarate neconstituționale.

Ne puteți urmări și pe Google News

Noi le-am elaborat, le-am înaintat Guvernului și probabil le vom discuta în ședința de Guvern de joi, apoi le înaintăm Parlamentului”, a declarat, marți, ministrul Muncii, Marius Budăi, în cadrul unei conferințe de presă.