Evenimentul Zilei > Actualitate > Moarte tragică! Liderul Studenților din România s-a înecat!
Moarte tragică! Liderul Studenților din România s-a înecat!

Moarte tragică! Liderul Studenților din România s-a înecat!

Vlad Dediu, președintele Uniunii Naționale a Studenților din România, a murit la Spitalul Județean de Urgență Constanța, unde a fost dus după ce salvamarii din Mamaia l-au scos din apă în stare de inconștiență.

Tânărul se afla pe plaja din zona clubului Fratelli când a intrat în mare și nu a mai ieșit la mal. La ceva timp după, Vlad Dediu a fost scos din apă de salvamari, în stop cardio-respirator. Deși situația părea încurajatoare, căci salvamarii au reușit să-i restabilească pulsul, el s-a stins din viață în timpul acestei nopţi.

Vlad Dediu era preşedintele Uniunii Naţionale a Studenţilor din România. În această vară, el a absolvit Facultatea de Transporturi, Ingineria Transporturilor şi Traficului din cadrul Universităţii Politehnice din Bucureşti.


Alertă pe litoral, cu steag roșu pe plaje. Turist înecat în mare, copii în pericol de moarte


În ziua de 1 iulie, tânărul posta pe Facebook un mesaj pentru a-și anunța prietenii că a reușit: „De azi, cu ing. în față”.

Odată cu decesul acestuia, comentariile au izbucnit pe pagina sa de socializare. Prietenii tânărului au transmis mesaje de condoleanţe.

„Da, cu Ing. in fata, dar din pacate pentru numai pentru 11 zile. De acum numai in Lumina, domnule inginer. Dumnezeu sa te odihneasca de-a dreapta sa!“, este unul dintre measjele transmise.


Tragedie în lumea sporturilor! Un mare campion mondial a murit înecat


Uniunea Naţională a Studenţilor din România a transmis un mesaj de condoleanţe:

„Viaţa este un drum anevoios şi fără un capăt vizibil. Din păcate, pentru unele persoane, acel capăt apare prea devreme. Cu durere în suflet, dorim să împărtăşim cu voi faptul că dragul nostru prieten şi membru al familiei UNSR Vlad Dediu s-a stins din viaţă pe data de 11 iulie, în urma unui stop cardio-respirator.

Un adevărat lider, voluntar şi prieten se stinge din viaţă înainte de vremea lui, înainte de a-şi vedea toate visele împlinite şi cariera completă. Întreaga federaţie UNSR este alături de familia lui Vlad iar gândurile noastre sunt alături de el. Drum lin, Vlad!“

Știre în curs de actualizare

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: