Evenimentul Zilei > Actualitate > Moarte suspectă în Capitală. Un apartament a fost incendiat
Moarte suspectă în Capitală. Un apartament a fost incendiat

Moarte suspectă în Capitală. Un apartament a fost incendiat

Un caz de moarte suspectă este cercetat de criminaliștii de la Poliția Capitalei după ce o femeie a fost găsită decedată în apartamentul conjugal, cuprins de un incendiu. Polițiștii sosiți la fața locului au fost atacați de soțul victimei.

Chemați să intervină la un incendiu, în urma unui apel la 112, izbucnit într-un apartaent din Sectorul 3, poliţiştii şi medicii SMURD au fost atacaţi de un bărbat aflat în incintă.

În interior, poliţiştii au descoperit şi o femeie decedată.

Poliția Capitalei a transmis că Secția 11 Poliție a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că într un apartament din zona de competență este un incendiu în desfășurare. „La fața locului s-au deplasat agenți de siguranță publică care, împreună cu un echipaj SMURD, au reușit să pătrundă în apartament. În interior au găsit două persoane, soț și soție, de 67 și, respective, 62 de ani, femeia fiind decedată.  Întrucât soțul manifesta un comportament agresiv a fost imobilizat și condus la sediul subunității”, informează poliţiştii.

La fața locului s a deplasat echipa de cercetare a Serviciului Omoruri sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București.

Se efectuează cercetarea la fața locului urmând a se stabili cauzele și condițiile in care s a produs decesul persoanei.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: