Evenimentul Zilei > Actualitate > TRAGEDIE în FAMILIA celei mai ÎNDRĂGITE PREZENTATOARE. A MURIT ÎN ZI DE SĂRBĂTOARE. News alert în media
TRAGEDIE în FAMILIA celei mai ÎNDRĂGITE PREZENTATOARE. A MURIT ÎN ZI DE SĂRBĂTOARE. News alert în media

TRAGEDIE în FAMILIA celei mai ÎNDRĂGITE PREZENTATOARE. A MURIT ÎN ZI DE SĂRBĂTOARE. News alert în media

Oprah Winfrey trece prin momente dramatice după ce mama ei, în vârstă de 83 de ani, s-a stins din viață chiar de Ziua Recunoștinței. Conform publicației Daily Mail, anunțul trist a fost făcut de nepoata lui Oprah, Alisha Hayes.

„Odihnește-te în pace, bunico!”, a scris Alisha în dreptul unei fotografii pe care a postat-o pe contul personal de socializare.

Confom sursei citate, femeia a murit în locuința ei din Milwaukee, Wisconsin, iar funeraliile acesteia au avut deja loc.

Oprah și Vernita Lee n-au avut o relație prea bună.  La scurt timp duce ce a născut-o pe Oprah, Vernita s-a mutat în Milwaukee ca să câștige bani pentru a-și întreține familia. Oprah a fost crescută de bunică, iar cele două s-au reunit când Oprah avea șase ani, însă doar pentru puțină vreme.

În 1963, când a dat naștere unei alte fete, Vernita a dat-o pe Oprah spre adopție. Ea nu și-a cunoscut sora pentru care ea a fost dată de acasă, însă a aflat de existența ei abia în 2010. Se pare că Patricia, sora ei vitregă, a murit în 2003, din cauza dependenței de cocaină. Oprah și Vernita n-au fost deloc apropiate, însă cu ani în urmă, vedeta de televiziune a făcut un pas spre a se împăca și a invitat-o în emisiunea ei.