Evenimentul ZileiActualitateMoarte agonizantă pentru un bărbat imobilizat la pat. A decedat de foame după ce soția a făcut infarct

Moarte agonizantă pentru un bărbat imobilizat la pat. A decedat de foame după ce soția a făcut infarct

Moarte agonizantă pentru un bărbat imobilizat la pat. A decedat de foame după ce soția a făcut infarct
O dublă tragedie a fost descoperită într-un apartament din Cluj-Napoca. Un bărbat și soția sa au fost descoperiți morți, în condiții misterioase.

Un bărbat și soția acestuia au fost găsiți morți, într-un apartament din Cluj-Napoca. Cei doi decedaseră de ceva vreme, pentru că trupurile lor se aflau într-o stare avansată de descompunere. Polițiștii criminaliști încearcă să dezlege misterul acestor două decese. A fost deschis un dosar pentru ucidere din culpă, după cum au anunțat reprezentanții legii prin intermediul unui comunicat de presă.

S-a deschis un dosar care vizează uciderea din culpă. Cum presupun anchetatorii că au murit cele două persoane

„La data de 18 aprilie, în jurul orei 10.00, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că într-un imobil au fost găsite două persoane decedate. În urma primelor verificări efectuate la fața locului nu sunt suspiciuni, însă cauzele deceselor vor fi stabilite în urma efectuării necropsiilor. În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, se afirmă în respectivul comunicat.

Soțul era imobilizat la pat și nu a mai putut să se descurce după ce soția sa ar fi suferit un infarct

Bărbatul decedat și soția sa aveau în jur de 65 de ani. Ei nu mai ținuseră legătura cu rudele în ultimele săptămâni și fuseseră vizitați ultima dată la data de 8 martie. Se pare că femeia a fost cea care și-a pierdut viața, după ce a suferit un infarct. Apoi, a urmat o perioadă pentru soțul ei, care se afla imobilizat la pat de mai multă vreme și nu se putea deplasa sub nicio formă. Se pare că bărbatul a decedat din cauza inaniției, pentru că nu a putut să se hrănească.

După cum au precizat cei care au făcut cercetări la locul cu pricina, cei doi ar fi murit în urmă cu aproximativ 4 săptămâni. Timp în care niciun apropiat sau vecin nu a făcut vreo sesizare legată de faptul că bărbatul și soția sa nu au mai dat niciun semn de viață.


Accesează: