Evenimentul Zilei > Actualitate > Misterul de la Caracal. Detalii noi despre femeia în roșu. Ce legătură are cu Dincă
Misterul de la Caracal. Detalii noi despre femeia în roșu. Ce legătură are cu Dincă

Misterul de la Caracal. Detalii noi despre femeia în roșu. Ce legătură are cu Dincă

La aproape cinci luni de când fiica a fost răpită, sechestrată și posibil ucisă de către Gheorghe Dincă, Claudiu Melencu crede cu tărie că Luiza este în viață. Misterul femeii în roșu este devoalat de tatăl fetei.

El a lansat și o teorie halucinantă potrivit căreia misterioasa femeie în roșu surprinsă de camerele de luat vederi că a vorbit cu Luiza pentru ultima oară, ar avea o legătură clară cu Dincă

Astfel, bărbatul crede că poate fi chiar soția lui Dincă. În plus, Claudiu Melencu crede că fiica sa trăiește și că a fost dusă la produs de traficanții de carne vie.

„Cred că a fost luată. Fata nu e moartă, a fost dusă la produs undeva. Altceva nu se poate explica. E un nebun. Un om care nu ştie ce poate face. Ia fetele, le duce, le vinde, ce face cu ele nu ştiu (…) Cred că femeia în roşu (n.r. – care apare pe ultima înregistrare cu Luiza) este deghizată şi este femeia lui Dincă. Aşa după asemănarea pe care o are. La momentul acela acolo era. Deci a trecut fata şi ea era cu ochii după fată“, a declarat tatăl Luizei Melencu în cadrul unui interviu TV.

„Este exclus ca Luiza să fi fost omorâtă“, a conchis tatăl Luizei, scrie cancan.ro.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: