Evenimentul Zilei > Social > Misteriosul câștigător al marelui premiu de la LOTO 6/49 și-a ridicat cele peste patru milioane de euro
Misteriosul câștigător al marelui premiu de la LOTO 6/49 și-a ridicat cele peste patru milioane de euro

Misteriosul câștigător al marelui premiu de la LOTO 6/49 și-a ridicat cele peste patru milioane de euro

Câştigătorul fabulosului premiului cel mare la Loto 6/49, în valoare de 16,69 milioane lei, s-a prezentat să-şi ridice banii. Bărbatul este din Vaslui, are în jur de 40 de ani, este căsătorit şi nu are copii, a anunţat Loteria Română.

 „Mulţumesc lui Dumnezeu şi Loteriei Române pentru norocul care a dat peste mine. Acum am posibilitatea de a face multe fapte bune”, a declarat esl, potrivit siteului stirileprotv.ro.

Biletul norocos a fost jucat la agenţia 37200 din Vaslui şi a fost completat cu 3 variante simple la Loto 6/49.

Câştigătorul este din Vaslui, are în jur de 40 de ani, şi este un om echilibrat, familist convins. Din păcate nu are copii, dar doreşte să înfieze unul sau mai mulţi copii.  A aflat că este câştigătorul marelui premiu luni, 23 ianuarie, dar a reacţionat cu foarte mult calm. Soţia a fost ceva mai emotivă, izbucnind în plâns. 

Joacă la Loto 6/49 şi Loto 5/40 de foarte mulţi ani, săptămânal, mai precis de la vârstă de 18 ani şi întotdeauna joacă variante simple. Numerele jucate sunt alese întotdeauna la întâmplare.

Cu banii câştigaţi doreşte să-şi deschidă o afacere dar şi să ajute secţia de oncologie a spitalului din Vaslui.  După aplicarea impozitului, suma care îi rămâne câştigătorului este de 12.570.236,48 lei. Câştigătorul nu a dorit să-şi facă publică identitatea.