Evenimentul Zilei > Sport > Mișcare neașteptată în fotbalul românesc. Adrian Mutu revine pe banca tehnică și e avertizat din start de suporteri
Mișcare neașteptată în fotbalul românesc. Adrian Mutu revine pe banca tehnică și e avertizat din start de suporteri

Mișcare neașteptată în fotbalul românesc. Adrian Mutu revine pe banca tehnică și e avertizat din start de suporteri

Adrian Mutu a ajuns la un acord cu formația Rapid și îi va lua locul tehnicianului Mihai Iosif. „Briliantul” revine în fotbal după ce anul trecut s-a despărțit de FC „U” Craiova, din cauza lipsei rezultatelor pozitive.

Adrian Mutu (43 de ani) va reveni în fotbal. Antrenorul s-a înțeles cu oficialii formației Rapid și va antrena în Giulești. El îi va lua locul lui Mihai Iosif, tehnician care a fost dat afară după ce giuleștenii au fost învinși, marți, pe „Ion Oblemenco”, de FC „U” Craiova, scor 2-3.

Adrian Mutu va antrena la Rapid. Anunțul a fost făcut de fostul lider al galeriei, Gigi Corsicanu

Despre mutarea de pe banca tehnică a vorbit Gheorghe „Corsicanu”, fost șef al galeriei rapidiste. El i-a transmis lui Adrian Mutu că va fi acceptat de suporteri, chiar dacă are un trecut de dinamovist. Dar l-a avertizat că va avea de suportat presiunea rezultatelor la gruparea de sub Podul Grant.

„Noul antrenor va fi prezentat azi. E Adi Mutu. Să nu mai mințim lumea! Au decis conducătorii. Nu se mai în calcul varianta Pancu sau Șumudică, pentru că e tardiv.

Noi susținem Rapidul. Mutu trebuie să fie profesionist, știe că la Rapid e greu. Știe că aici trebuie să ai performanțe, mai ales dacă nu faci parte din familia Rapidului. Dacă ai onoarea de a fi ales în detrimentul unor rapidiști extrem de iubiți, trebuie să arăți multe. E o sarcină dificilă pentru Adi Mutu. Sper să reușească și să fie bine pentru toată lumea”, a afirmat Gigi Corsicanu a PRO X.

„Briliantul” a stat ultima dată pe banca tehnică a celor de la FC „U” Craiova

„Dacă ne întrebați pe noi, știți ce ne dorim noi. Asta nu mai e de discutat. Noi am decis să nu ne implicăm în această hotărâre. Decizia le va aparține în totalitate lui Daniel Niculae și Victor Angelescu. Nu putem să comandăm noi pe banii lui Victor Angelescu. Vreau să se înțeleagă.

Ei nu pot spune că ne-am implicat în numirea viitorului antrenor. Dacă totul va fi bine, ei vori fi apreciați. Dacă va fi un eșec, trebuie să-și asume criticile fanilor”, a mai spus Corsicanu.

Adrian Mutu a mai antrenat la FC Voluntari, Al Wahda U23, naționala de tineret a României și FC „U” Craiova. El a început sezonul actual la formația patronată de Adrian Mititelu, dar a plecat din cauza rezultatelor nesatisfăcătoare.