Din culisele emisiunii Acces Direct. O altă față a Mirelei Vaida

Din culisele emisiunii Acces Direct. O altă față a Mirelei Vaida Sursa Foto: Arhiva EVZ

Mirela Vaida se află în acest moment în centrul unui scandal uriaș. Se pare că este vorba despre plecările recente din trust, iar aceasta a fost acuzată că are o parte din vină.

Succesul emisiunii Acces Direct de la Antena Stars se datorează în principal prezentatoarei Mirela Vaida. Aceasta se află însă acum în centrul unui adevărat scandal legat de Sorin Ovidiu Bălan.

Mirela Vaida, motivul pentru care au plecat colegi din trust?

În presa din România au apărut recent o mulțime de zvonuri. Printre acestea se numără unul cu privire la modul în care Mirela Vaida își sabotează colegii. Ea este acuzată că a influențat de-a lungul timpului personajele care urmau să apară pe micul ecran:

”Nu e nimic real din tot ceea ce apare. Cineva are un interes specific de a pune articole denigratoare și defăimătoare la adresa mea. Pentru că a mai fost un articol asemănător legat de Dan Capatos, cum că i-aș fi făcut referat la HR sau ceva. Acum a apărut cu Sorin Ovidiu Bălan, cu care chiar sunt prietenă de foarte mulți ani. Avem de lansat ultima lui carte, la care eu i-am și semnat prefața.

Ne puteți urmări și pe Google News

Moderatoarea show-ului de la Antena Stars este acuzată că a lucrat împotriva lui Sorin Ovidiu Bălan:

„Am cântat în duet cu el în mai multe emisiuni de-ale mele, și cele de folclor și la Acces Direct. Nu înțeleg cine și ce miză are de a inventa toate aceste lucruri și de a mă pune împotriva colegilor mei. Toată lumea care mă cunoaște, și slavă Domnului mă cunoaște foarte multă lume, nu doar din presă, din televiziune, dar și din rândul artiștilor, de 15-20 de ani fac și emisiuni de divertisment, revelioane spectacole de teatru.

Toată lumea știe că nu am nicio dușmănie cu nimeni, nu am nimic de împărțit cu nimeni. Chiar sunt un om care de câte ori poate să ajute, ajută”, a mai adăugat prezentatoarea.

Mirela Vaida la Antena Stars

Moderatoarea Antena Stars se plânge că este ținta unor acuzații nefondate

Aceasta a ținut să precizeze că are o relație foarte bună cu Sorin Ovidiu Bălan:

„Ce e legat de colaborări, contracte sau chestii legate de emisiuni, nu mă privește, nu am nicio legătură. Eu răspund doar de relația personală cu toți acești prieteni de o viață, colegi de muncă, cu care am o relație foarte bună.

Apropo de Sorin, că acum vorbesc cu Sorin și încercăm să punem de comun acord o dată la care putem merge la Brăila pentru cartea lui. Nu înțeleg ce are lumea, și el încearcă să găsească niște explicații, mi-a zis să nu pun la suflet”, a mai adăugat Mirela Vaida în exclusivitate pentru Playtech Știri.