Mirela Vaida nu era mulțumită de formatul emisiunii pe care o prezenta și a făcut niște remarci în acest sens. 

„Oricât de bun, de experimentat ar fi un prezentator, nu poate salva o emisiune prost poziționată în grilă, în care rolul prezentatorului e minimizat la maximum. Am decis să mă retrag o perioadă, să-mi văd de casă, de copii și de sarcină, să mă odihnesc și să petrec timp alături de copii și de familie”, a declarat, Mirela Vaida, conform libertatea.ro

Mirela Vaida a recunoscut că avea nevoie de o pauză, pentru ea și pentru public. Este evident totuși că această ”lecție de viață” a marcat-o mult mai mult decât lasă să se vadă. În plus, vedeta a afirmat că nu vrea să mai accepte formate de emisiuni care nu o pun ”în valoare”.

„Poate era bine-venită o pauză pe micul ecran. Și pentru mine, și pentru public. Însă lecția pe care am învățat-o este că nu voi mai accepta formate TV care nu mă pun în valoare, care nu se mulează pe personalitatea mea dinamică, veselă, de om de divertisment sau de emisiuni de suflet! Experiența mea și performanțele mele în TV nu mi le poate lua nimeni! Însă există viață și după televiziune. Dacă se va ivi oportunitatea de a mă întoarce în televiziune, o voi face analizând toți acești factori. Dacă nu, rămân la ceea ce-mi aduce satisfacții necondiționate de nimeni și de nimic: familia și muzica!”, a adăugat Mirela Vaida.

Mirela Vaida a fost una dintre vedetele de bază de la Antena 1. Ea a fost solicitată să îi țină locul Simonei Gherghe la „Acces Direct”, în perioada în care aceasta s-a retras de pe sticlă pentru a aduce pe lume primul ei copil, o fetiță. Timp de 5 ani, Mirela Vaida 5 ani a condus detașat în clasamentul audiențelor cu emisiunea „Mireasă pentru fiul meu.  

 

Sursa foto: Facebook