Suma pe care o câștigă Mirela Vaida la o nuntă. Puțini își permit să o cheme

Suma pe care o câștigă Mirela Vaida la o nuntă. Puțini își permit să o cheme Suma pe care o câștigă Mirela Vaida la o nuntă. Puțini își permit să o cheme. Sursa foto: Mirela Vaida / Facebook

Mirela Vaida acceptă să cânte la nunți, botezuri și petreceri, dar pe o sumă mare de bani. Spectacolul vedetei durează doar 45 de minute, iar tariful diferă de la un eveniment la altul.

Mirela Vaida nu câștigă bani doar din televiziune, ci și din nunți, botezuri și petreceri. În urmă cu câțiva ani, artista cerea între 1500-1800 de euro pentru un spectacol de 45 de minute. Acum, cel mai probabil tariful care de cele mai multe ori depinde de eveniment ori de distanța parcursă, a crescut. Aporpiații vedetei au declarat că aceasta face atmosferă și că știe să cânte aproape orice.

„Boureanu Vaida este foarte îndrăgită la astfel de evenimente, de aceea, este și solicitata. Ea stă pe scena în jur de 45 de minute sau o oră și este remunerată binișor, cu sume cuprinse între 1500-1800 de euro. Însă, merită, face atmosferă și cantă foarte bine”, au spus surse apropiate vedetei, potrivit RTV.

Mirela Vaida își face timp și de familie

Recent, prezentatoarea a vorbit și despre familia ei. Mirela Vaida a declarat că este o mamă înțelegătoare și că încearcă să le facă toate poftele celor 3 copii. Ea a recunoscut că este ajutată de soțul său și de bonă.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Eu sunt părintele foarte ușor de vrăjit. Soțul meu preia partea de polițist rău, cineva în casă trebuie să fie autoritar. Îmi place că obtin ce vor, dar parcă prea ușor de la mine. Avem o graniță, ei știu când se poate și când nu. Întotdeauna sunt pe telefon cu soțul meu, cu tatăl lor. Avem și o bonă care ne ajută, atunci când suntem plecați. Eu cred, și sper că am depășit perioada aceea de boli ale copilăriei, și că am început deja să ne imunizăm. Îi mulțumim lui Dumnezeu că suntem sănătoși și să ne țină tot așa”, a spus prezentatoarea.

Sumele pe care le încasează celelalte vedete la evenimente

La nunți și botezuri sunt căutați și Carla s, The Motans, Jador, Andra, Smiley, Oana Radu și Theo Rose. Alți cântăreți care câștigă bine din evenimente sunt Vali Vijelie, Adi Minune, Jean de la Craiova și Daniela Gyorfi.

Vali Vijelie și Adi Minune cer 10.000 de euro pentru o cântare. Oana Radu are un onorariu de 3.000 de euro, iar Theo Rose a ajuns la 5.000 de euro. Și trupele Iris și Holograf sunt chemate la evenimente și câștigă 7000 de euro.