Fratele lui Mirel Rădoi ar fi recurs la acest gest disperat deoarece, s-a certat cu șoția lui,  Viaţa bărbatului atârna de un fir de ață, dar medicii  l-au operat de urgenţă şi a fost ţinut sub observaţie, într-un spital din Timișoara.

Pe 11 februarie, contactat de reporterii Antena Stars, Mirel Rădoi a declarat că nimeni nu l-a anunţat de cele întâmplate. El se află în aceste momente Cheile Grădiştei. „Nu ştiu nimic. Eu sunt la Cheile Grădiştei. Nu ştiu nimic. Cine v-a zis? Chiar nu ştiu, habar nu am. O să sun şi eu acum. Nu, nu (n.r. nu l-a sunat nimeni)”, a spus Mirel Rădoi,

Surse din Poliția Română au transmis ca a fost primit un apel la 112, în care se precizează că un bărbat de 37 ani, a căzut de la etajul 4. A fost preluat de ambulanță, iar echipa de cercetare este la fața locului. Din primele verificări, principalul motiv al acestui act disperat este divorțul. Fratele lui Mirel Rădoi a fost transportat la spital. Momentan, nu exită date cu privire la starea de sănătate a acestuia.

„Apelul s-a primit la 112 în jurul orei 12.00. Un cetăţean a sesizat că de la etajul unui bloc de pe strada Dr. Babeş a căzut un bărbat fără a putea oferi detalii. Un echipaj medical l-a preluat pe bărbatul căzut şi l-a transportat în stare gravă la Spitalul Judeţean Drobeta Turnu Severin. A rămas la faţa locului echipa de cercetare pentru a continua ancheta şi pentru a stabili împrejurările în care a avut loc incidentul”, au declarat la momentul respectiv reprezentanţii IPJ Mehedinţi.