Evenimentul Zilei > Actualitate > Mirel Rădoi a fost interzis în Europa
Mirel Rădoi a fost interzis în Europa

Mirel Rădoi a fost interzis în Europa

Comisia de Control, Etică şi Disciplină a UEFA i-a dat o lovitură grea Stelei, cu doar două zile înaintea turului din playoff- ul Ligii Europa, în care „roș-albaștrii” vor evolua cu Rosenborg.

 Forul prezidat de Michel Platini a hotărât, ieri, să-l sancționeze pe antrenorul Mirel Rădoi, deghizat în director sportiv, cu interzicerea pe banca tehnică a echipei în meciurile din cupele europene. Motivul? Rădoi nu posedă licență Pro, adică actul oficial care să-i permită acestuia să profeseze legal.

Ar avea voie să intre la vestiare

Forul continental a reacționat după ce Steaua a jucat deja în Europa, în Liga Campionilor, cu Trencin (în turul doi) și cu Partizan Belgrad (în turul trei). Astfel, Rădoi nu se va mai putea agita în perimetrul băncii tehnice, însă, potrivit clubului „militar”, Rădoi are voie să meargă la vestiare înainte, la pauza şi la finalul meciurilor din competiţiile europene. În plus, nici Steaua nu a scăpat de sancțiunile UEFA și a fost amendată cu 50.000 de euro.

Becali se aștepta

Reacția lui Gigi Becali nu a întârziat să apară. Patronul nu a părut afectat de decizia UEFA, recunoscând că se aștepta la o astfel de decizie. „Da, mă așteptam la această decizie pentru că noi nu trebuia să spunem adevărul. Trebuia să spunem că antrenor principal e Pedrazzini și director tehnic Mirel Rădoi. Nu este nicio problemă, va sta cu mine în lojă și va antrena de acolo. Mie îmi convine mai mult așa că stă cu mine în lojă”, a declarat Becali, pentru Digi Sport.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: