În dimineața aceasta am distribuit pe Facebook, la cererea unei colege, un anunț umanitar pentru o fetiță bolnavă de leucemie. Nașa fetiței, care este prietena colegei noastre, a postat anunțul inițial pe rețeaua socială și eu am redistribuit acest anunț.

Nu cunosc familia micuței bolnave și nu ceream vreun ajutor pentru mine. Pur și simplu am redistribuit un anunț la cererea unei colege.

Nu m-a interesat numele fundației care gestionează strângerea donațiilor. Cat timp respectă legea, orice fundație este utilă societății și acțiunile ei trebuie susținute de public, atât cât poate fiecare. 

La câteva ore după ce am promovat public cererea de ajutor a nașei fetiței bolnave, am aflat de la colegii din redacție că mă înjură Mircea Badea pe Facebook.

Nu e prima dată când măscăriciul de la Felix TV se strâmbă la mine ca un babuin sau își arată fundul roșu pe rețeaua socială, așa că nu m-am grăbit să aflu exact din ce pricină sunt injurat, aveam lucruri mai importante de făcut. 


 

/p> 

Mi-a atras însă atenția un articol al colegilor de la Renașterea Bănățeană pe această temă și așa am aflat, de fapt, despre ce e vorba.

Mi se pare noaptea minții. Iata ce scrie Mircea Badea, pe Facebook, ca prostul, fără să realizeze impactul unei astfel de postări asupra acțiunilor Fundației Mereu Aproape.

”Ia uiteeee, jegul denumit sugestiv Malin Bot considera ca e buna acum fundatia lui Voiculescu. Pai cum asa?!?! Sa-l injuram pe Voiculescu din greu, dar cand facem buba dam repede fuga sa ne salveze?! Basescu a ajutat vreodata un copil bolnav, porcule, sau doar i-a pocnit peste bot?”

 

Animalul de casa al lui Felix e atat de orbit de ură, încat ajunge să înjure pe cineva care cere ajutor pentru un copil grav bolnav.

Logica pe care o expune mascariciul condamnatului Voiculescu e de pițipoancă. Chiar daca Voiculescu a comis infracțiuni, el este bun și trebuie laudat sau chiar iertat pentru că a făcut o fundație care ajută cazuri grave. Cine a scris despre infracțiunile comise de Voiculescu e ”un porc” dacă îndrăznește să promoveze vreo cauză a acestei fundații.

Dacă cineva colaborează cu această fundație, pentru a rezolva o cauză gravă, ar trebui ca prietenii sau colegii acelei persoane să-l oprească, pentru că Voiculescu execută o condamnare? 

Vă dați seama ce vraiște e în capul scavului lui Voiculescu? Vă dați seama ce deservicii aduce prostovanul Fundației Mereu Aproape?

Infractiunile comise de Dan Voiculescu nu au nicio legatură cu Fundația Mereu Aproape.

Ca atare e anormal ca orice persoană care condamnă faptele penale ale lui Voiculescu să evite promovarea acțiunilor celor de la Fundația Mereu Aproape. Nu pot să fie condamnați acei oameni pentru faptele fondatorului organizației.

Promovarea unui caz în care se implică fundația, nu înseamnă nici că spun că e bună fundația. Dar nici nu pot spune că e rea, pentru ca nu m-a interesat activitatea acestei fundații. Nici nu cred că e corect să refuz să promovez orice cauză a acestei fundații numai pentru că organizația a fost ideea condamnatului Dan Voiculescu.

 


 

  

Nimeni de la fundație nu a încalcat legea, din cate știu eu, ca atare nu e normal ca statutul de infractor al lui Voiculescu să fie transferat asupra angajaților și voluntarilor Fundației Mereu Aproape.

Asta spune Mircea Badea, de fapt, în postarea de pe blog. Prostovanul susține că trebuie să punem semnul egal între toți angajații și toate cauzele fundației și condamnatul Voiculescu.

Eu îl întreb public: Dacă angajații Fundației Mereu Aproape sunt infractori și Mircea Badea e un infractor?  Eu cred că e doar prost gramadă și legea nu pedepsește prostia.

Bănuiesc ca ONG-ul nu are legatură cu activitățile infracționale ale lui Voiculescu, ca atare e pur și simplu o prostie suprapunerea din capul babuinului lui Felix.

Sclavul lui Voiculescu nu are inteligența să facă diferența între problemele penale ale stăpânului lui și activitatea fundației în cauză, pune semnul egal între ele și astfel sabotează prostește viitoarele cauze ale organizației respective.

Fundația sprijină cazuri sociale pentru a face bine, nu pentru a-i spăla imaginea lui Voiculescu. Oamenii de acolo nu sunt vinovați pentru activitățile infracționale ale fondatorului și nici nu trebuie evitati pentru ca Voiculescu e infractor.

Una nu are legatura cu alta.

Dacă Ion Cristoiu este condamnat, pentru cine știe de faptă oribilă, nu înseamnă că EVZ este mai rău sau că redactorii de aici au vreo vină. 

Culmea este că prostovanul de Mircea Badea nici macar nu a observat ca eu distribuisem postarea unei colege din redacție, care distribuise la randul ei postarea persoanei care a cerut ajutor pentru acest copil. E atat de ”pițiponc” încât nu înțelege nici măcar cum funcționează FB și pentru asta mă acuză că îi cer lui Voiculescu să ”mă salveze”.

Atat poate, atat face și e magnet pentru proști, dovadă reacțiile pe care le-a adunat pe pagina lui de Facebook unde aduna dupa el alte persoane slab educate si putin mobilate la mansarda, care ii aplauda maimuțărelile.

Se gasesc mereu multi prosti care sa urmeze un prost si mai mare decat ei, e natural.

Mi se pare ca postarea lui Badea poate determina în viitor alte persoane să nu mai promoveze cazurile în care se implică Fundația Mereu Aproape.

Oare prostul își dă seama cât rău face fundației respective?

Dincolo de bezna din capul babuinului de casă al lui Dan Voiculescu, rămâne drama unei familii care caută disperată ajutor pentru un copil suferind.  Fiecare dintre dumneavoastră puteți aduce mai multă speranță acestei familii. Dacă puteți să dați un SMS, vă rog din suflet să o faceți pe linia gestionată de Fundația Mereu Aproape.