Evenimentul Zilei > Actualitate > Mircea Badea, dezvăluirea momentului: „Am fost arestat în Anglia”
Mircea Badea, dezvăluirea momentului: „Am fost arestat în Anglia”

Mircea Badea, dezvăluirea momentului: „Am fost arestat în Anglia”

Mircea Badea a povestit, joi seară, în emisiunea „În gura presei”, cum a ajuns să fie arestat în Anglia de către trupele speciale de intervenție.
Mircea Badea a povestit în premieră despre cum a fost ridicat de trupele de intervenție, în urma unei erori regretabile. Şi din cauza asta a avut multă vreme probleme când ajungea în aeroporturile din Marea Britanie.
În emisiunea „În gura presei”, Mircea Badea a povestit, cum a ajuns să fie arestat în Anglia, în urmă cu mai mulți ani. Și nu oricum, spune el, ci de către trupele speciale de intervenție. Totul a fost din cauza unei erori, însă a avut multă vreme unele probleme când ajungea în aeroporturile din Marea Britanie.

„Mie mi-au luat ADN-ul la un moment dat. Vă spun, așa, pe scurt: pe mine m-au arestat odată în Anglia. Nu am povestit niciodată asta, nu e nimic teribil. A venit SWAT Team să mă aresteze și în vreo 12 ore s-a lămurit situația și cu aceeași mașină m-au dus înapoi în aeroport.

Mircea Badea: „Deschizi gura și îţi ia cu o periuţă aspră”

După interogatoriu mi-au luat ADN-ul și a venit un cetățean cu trusă specială. Îți bagă pe interiorul obrazului un fel de periuță cu care te râcâie un pic. Adică nu se ia așa pur și simplu. Nu, tăticule! Deschizi gura și, pe interiorul obrazului, îți ia cu o periuță aspră.

Ca să nu fie teorii ale conspirației: a fost o greșeală de eroare toată treaba din Anglia, dar s-a întâmplat dintr-o eroare la care eu am avut o contribuție semnificativă. E spectaculos în sine, dar neimportant. După aia, de câte ori mă duceam la Londra, chit că era escală în Londra pentru că mergeam în SUA sau mă înorceam din SUA, toți din delegația în care eram râdeau că ziceau că iar ajung la pașapoarte…”, a povestit el.

Mircea Badea, după o călătorie cu avionul, în pandemie: „Și începe zborul. După, ce se întâmplă…?”

Mircea Badea a povestit în emisiunea pe care o moderează felul cum decurge un zbor cu avionul pe timp de pandemie, asta după ce s-a întors din vacanță. Realizatorul TV mai spune că în aeronave nu se mai păstrează niciun fel de distanțare atunci când pasagerii consumă mâncarea servită la bord. Și asta în contextul în care pe aeroporturi restaurantele sunt închise din cauza reglementărilor privind pandemia, a mai spus realizatorul emisiunii În gura presei.