Evenimentul Zilei > Politica > MINUNE înainte de Sfântul Nicolae în Sectorul 2. Primarul PSD îl acuză de pe ONŢANU de ILEGALITĂŢI
MINUNE înainte de Sfântul Nicolae în Sectorul 2. Primarul PSD îl acuză de pe ONŢANU de ILEGALITĂŢI

MINUNE înainte de Sfântul Nicolae în Sectorul 2. Primarul PSD îl acuză de pe ONŢANU de ILEGALITĂŢI

Un fapt mai puţin obişnuit s-a petrecut la ultima şedinţă de Consiliu Local din Sectorul 2. Viceprimarul liberal Dan Cristian Popescu l-a interpelat pe Mihai Toader, primarul Sectorului 2, în legătură cu neincluderea pe ordinea de zi a unui proiect prin care propune redeschiderea cabinetelor de recuperare, medicină fizică şi balneologie în Sectorul 2 din cadrul Complexului pentru Activităţi Recreative şi Educaţie Sf. Pantelimon.

Dan Cristian Popescu a spus în timpul şedinţei de consiliu că doreşte redeschiderea centrului de recuperare, medicină fizică şi balneologie în condiţii de legalitate, în beneficiul locuitorilor din Sectorul 2, care ar putea beneficia de servicii medicale de calitate.

 

Viceprimarul a adăugat că acest lucru se poate face fără nicio investiţie a primăriei şi fără angajarea de personal, ci în baza unui parteneriat public-privat. 

 

Primarul  PSD Mihai Toader a reacţionat imediat şi a spus că nu este de acord cu propunerea lui Dan Cristian Popescu, mai mult, Toader a declarat în plenul şedinţei de consiliu că, pe vremea lui Neculai Onţanu, la Complexului Sf. Pantelimon s-au comis mai multe ilegalităţi.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: