Evenimentul Zilei > Actualitate > Minori înjunghiați în centrul orașului. Poliția este în alertă. Video
Minori înjunghiați în centrul orașului. Poliția este în alertă. Video

Minori înjunghiați în centrul orașului. Poliția este în alertă. Video

Doi minori au fost înjunghiaţi, vineri seara, în faţa unui supermarket din centrul orașului Tulcea. Tinerii, ambii de 15 ani, au fost tăiaţi de doi indivizi, cu un cutter.

 

Potrivit martorilor prezenți la fața locului, minorii au fost agresaţi prima dată verbal, iar apoi, unul dintre cei doi agresori, de etnie rromă-turcă, a scos un cutter şi i-a tăiat pe cei doi tineri. Polițiștii au găsit la fața locului, aruncată de jos, arma atacului. Cei doi adolescenţi au fost preluaţi de echipajele ambulanței şi duşi de urgență la spital.

Surse medicale spun că unul dintre ei prezintă răni la nivelul toracelui (plagă tăiată la nivelul hemitoracelui drept), care nu îi pun viaţa în pericol. Cel de-al doilea a ajuns în cabinetul de chirurgie-urgențe, cu o tăietură similară în partea stângă, plus alte două mici înțepături în antebraț și pe spate. Ambii au rămas internați sub supraveghere medicală, anunță tulceanoastră.ro.

Poliţiştii deja acţionează la faţa locului şi este doar o chestiune de timp până când cei doi rromi turci vor fi găsiţi, întrucât oamenii legii dețin date importante despre autori și au deschis un dosar penal în această cauză.