Evenimentul Zilei > Actualitate > Ministrul Apărării, primele declarații în scandalul Gigi Becali – CSA Steaua. Ce măsuri anunță Gabriel Leș
Ministrul Apărării, primele declarații în scandalul Gigi Becali – CSA Steaua. Ce măsuri anunță Gabriel Leș

Ministrul Apărării, primele declarații în scandalul Gigi Becali – CSA Steaua. Ce măsuri anunță Gabriel Leș

Gabriel Leș, ministrul Apărării, a anunțat că a ordonat demararea unei anchete care să stabilească modul în care a fost gestionat brandul Steaua.

Gabriel Leș, ministurl Apărării, a posta un mesaj pe contul de Facebook și a anunțat că a ordonat demararea unei anchete care să stabilească modul în care a fost administrat brandul Steaua, după ce a trecut în posesia CSA Steaua. Șeful de la MApN a spus că rezultatele vor fi făcute public.

„Într-o zi în care preocupările întregului Minister al Apărării s-au concentrat pe fundamentarea bugetului pe anul 2017 și pe pregătirea Ministerialei Apărării NATO din luna februarie, am fost nevoiţi cu toţii să acordăm timp preţios unor polemici neconstructive.
Astăzi, am dispus Corpului de Control şi Inspecţie să demareze urgent şi cu maximă seriozitate verificări cu privire la modul în care a fost gestionată situaţia generată de revenirea în patrimoniul Clubului Sportiv al Armatei a mărcii „Steaua Bucureşti”. Până la concluziile furnizate de către Corpul de Control, legalitatea şi onoarea militară sunt principalele mele aşteptări de la conduita întregului corp de ofiţeri ai CSA Steaua şi ai Ministerului Apărării Naţionale .
La finalul misiunii de control, vom face publice rezultatele acesteia”, a spus Leș.