Evenimentul Zilei > Social > Mare idilă în PNL. Fata unui ministru celebru, cucerită de un coleg al tatălui său
Mare idilă în PNL. Fata unui ministru celebru, cucerită de un coleg al tatălui său

Mare idilă în PNL. Fata unui ministru celebru, cucerită de un coleg al tatălui său

Dragostea biruiește totul, spune o vorbă românească. Doi foști miniștri liberali ar urma să se găsească într-o noua ”funcție” inedită. Unul dintre ei ar fi pe post de socru, iar celălalt ar deveni ginere.

Marcel Vela, fostul ministru de interne, s-a făcu cunoscut prin activitatea dumnealui la minister la debutul pandemiei. Destul de puține persoane știu însă că fostul ministru de interne are o fiică vitregă. Andra Pleșa este fiica partenerei actuale a lui Marcel Vela. Dragostea Andrei ar fi pe cale să apropie doi foști miniștri liberali.

Tânăra de doar 31 de ani, la fel ca și tatăl ei, a intrat în politică. Andra Pleșa a candidat pentru postul de primar la Primăria Caransebeș anul trecut, din partea PNL. ”Fetița lui tata” a pierdut însă alegerile în fața oponentului ei, Felix Borcean, care era și primar în funcție la vremea respectivă.

Dragostea Andrei r fi pe cale să apropie doi foști miniștri liberali

Candidata PNL Andra Pleșa a ieșit însă relativ onorabil din această poveste. Ea a obținut 2.577 de voturi, în vreme de Borcean a obținut 4.203 de voturi. Cifrele reflectă și prezența lacunară la urne pentru un oraș în care trăiesc aproape 25.000 de oameni dintre care cel puțin 16.000 au drept de vot.

Andra Pleșa a devenit însă consilier la Consiliul Local, obținând funcția de pe poziția a doua de pe listă.

Andra Pleșa și Ionuț Stroe au postat fotografii pe Instagram cu clipele petrecute împreună

Andra Pleșa plănuiește însă să se căsătorească. La finalul anului trecut, tânăra și-a oficializat relația cu Ionuț Stroe, în vârstă de 41 de ani, deși cei doi erau împreună de mult timp. Ionuț Stroe a fost ministru al Tineretului și Sportului între noiembrie 2019 și decembrie 2020. Fostul ministru al spotului, la fel ca Marcel Vela, a susținut-o pe Andra Pleșa la alegerile locale din Caransebeș.

Andra Pleșa și Ionuț Stroe, după cum indică sursele, sunt foarte amorezați și nu ezită să publice pe rețelele sociale fotografii cu clipele petrecute împreună. Recent, cei doi porumbei s-au relaxat la munte în țară, de unde au postat fotografii pe Instagram. Când Andra și Ionuț Stroe vor decide să facă pasul cel mare, Marcel Vela și Ionuț Stroe vor fi rude. Unul în postura de socru mare la cei 57 de ani pe care îi are, iar celălalt în postura de ginere fericit cu proaspăta lui soție tânără și ambițioasă. După cum evoluează lucrurile și așa cum arată acum, posibilitatea devine din ce în ce mai plauzibilă.