Evenimentul ZileiSocialMinisterul Apărării scoate la concurs 100 de posturi de specialiști în cadrul Institutului

Ministerul Apărării scoate la concurs 100 de posturi de specialiști în cadrul Institutului

Ministerul Apărării scoate la concurs 100 de posturi de specialiști în cadrul Institutului
Ministerul Apărării anunță că scoate la concurs peste 100 de posturi de specialiști în cadrul Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”. Este vorba despre posturi de cercetători, medici, biologi, biochimiști, farmaciști și ingineri.

De asemenea, Ministerul a inițiat discuții cu Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale, pentru stabilirea condițiilor necesare în perspectiva reautorizării unei viitoare producții de vaccinuri.

 

”Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”, aflat în coordonarea secretarului de stat Mihai Dan Chirică, șeful Departamentului pentru relația cu Parlamentul și calitatea vieții personalului, a demarat procedurile de achiziții și investiții, în baza bugetului aprobat în valoare de aproximativ 40 milioane de lei, pentru modernizarea zonelor de producție prin achiziția de noi echipamente, de înalt nivel tehnologic, respectiv consolidarea și reabilitarea infrastructurii existente.

Măsurile concrete adoptate până în prezent de conducerea Institutului s-au materializat printr-o creștere semnificativă a producției de SOD Natural, cel mai cunoscut antioxidant și imunostimulator românesc, realizat în exclusivitate în cadrul Institutului Cantacuzino.

 

În primele cinci luni ale acestui an, vânzările de SOD Natural au depășit totalul vânzărilor pe anul 2018”, a transmis Ministerul Apărării, printr-un comunicat.

 


Accesează: