Evenimentul Zilei > Politica > Un MINISTER al Cabinetului Tudose va cheltui peste 1 milion lei. Ce va cumpăra instituția
Un MINISTER al Cabinetului Tudose va cheltui peste 1 milion lei. Ce va cumpăra instituția

Un MINISTER al Cabinetului Tudose va cheltui peste 1 milion lei. Ce va cumpăra instituția

Servicii de arhivare de peste 1,6 milioane de lei vor fi cumpărate, printr-o procedură de licitație deschisă de către Ministerul Economiei, condus de Mihai Fifor. Criteriul de atribuire al contractului va fi preţul cel mai scăzut, iar finanțarea va fi asigurată din bugetul de stat.

Conform unui anunţ postat în SEAP, ministerul vrea să încheie un acord-cadru pentru a achiziţiona servicii de prelucrare a fondului arhivistic, serviciu de inventariere a documentelor, precum şi de selecţionare a documentelor cu termen de păstrare expirat, cu o valoare estimată la 1.604.000 lei, informează News.ro.

Cuantumul garanţiei de participare este de 5.346 lei şi se va constitui printr-un instrument de garantare emis în condiţiile legii de o societate bancară ori de o societate de asigurări sau prin virament bancar în contul Ministerului Economiei.  De asemenea, cuantumul garanţiei de bună execuţie este de 5% din valoarea fără TVA a contractului subsecvent încheiat.

Ofertele pot fi depuse până la data de 11 decembrie 2017, ora 15.00.