Evenimentul Zilei > Economie > Mini-SUV-ul produs la Craiova are mare SUCCES în Europa. Preţul pentru români este DIFERIT
Mini-SUV-ul produs la Craiova are mare SUCCES în Europa. Preţul pentru români este DIFERIT

Mini-SUV-ul produs la Craiova are mare SUCCES în Europa. Preţul pentru români este DIFERIT

Potrivit GdS, Mini-SUV-ul produs la Craiova se va vinde în Italia, Spania, Franța, Germania și Marea Britanie. Prețul de tranzacționare diferă de la o țară la alta. În România, mașina fabricată la Ford Craiova va fi mai ieftină chiar și cu 2.000 de euro față de alte state europene.

Se fabrică deja aproximativ 200 de vehicule EcoSport pe un singur schimb. Ţinând cont că se lucrează în două ture, fabrica de la Craiova produce aproximativ 400 de mașini pe zi, mai scrie sursa menţionată.

"Potrivit unor surse de încredere, pe piața din România Ford EcoSport se va vinde la prețuri cu peste 2.000 de euro mai mici decât pe piața europeană. Conform ofertei speciale de prelansare a vehiculului, postată pe site-ul Ford.ro, noul EcoSport produs la Craiova se vinde cu 13.600 de euro (TVA inclus), cu dotările din pachetul Trend, cu motor EcoBoost de 1,0 litri, pe benzină, dar prețul de tranzacționare ar putea crește la puțin peste 14.000 de euro, după lansarea oficială a vânzărilor. Aceeași versiune ar costa pe piața europeană de la 15.800 la 18.000 de euro, în funcție de statul în care se vinde. Potrivit surselor GdS, diferența de preț între piața din România și cea europeană se datorează politicii de marketing a Ford în diverse state", notează jurnaliştii de la GdS.

Publicat in categoriile: Economie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: