Evenimentul Zilei > Actualitate > Mina de aur a FCSB-ului, aruncată în aer: „Este ridicol”
Mina de aur a FCSB-ului, aruncată în aer: „Este ridicol”

Mina de aur a FCSB-ului, aruncată în aer: „Este ridicol”

Unu dintre cei mai curați fotbaliști ai echipei FCSB este Ovidiu Popescu. Scoțienii de la Celtic Glasgow sunt interesați de achiziționarea mijlocașului și se vorbește despre o sumă de transfer ce gravitează în jurul a 10 milioane de euro.

 Afacerea a fost însă contestată de Radu Baicu, un scouter român, care consideră că Celtic ar face o mare risipă dacă ar plăti atâția bani pentru Popescu.

„Nu e ceva atât de ieșit din comun”

„După standardele noastre joase, poate juca ceva fotbal, dar în opinia mea abia începe să-și construiască jocul. Sunt destul de intrigat de toată această poveste cu Celtic, pentru că aș fi foarte interesat să-l văd în liga scoțiană, unde să alergi bine și să faci tacklinguri nu este ceva atât de ieșit din comun. Așa că mă întreb ce văd cei de la Celtic la el, dacă povestea este reală, pentru că nu știu profil caută. Pentru mine, să ceri 10 milioane de euro este ridicol. Dar avem o vorbă: «prost nu cel care cere, prost e cel care plătește». Cred că Becali doar se joacă în jurul sumelor mari” a spus Baicu pentru „Evening Times”.