Evenimentul ZileiActualitateO bunicuță s-a măritat la 86 de ani, într-o rochie creație proprie

O bunicuță s-a măritat la 86 de ani, într-o rochie creație proprie

O bunicuță s-a măritat la 86 de ani, într-o rochie creație proprie
Millie Taylor-Morrison s-a recăsătorit recent, într-o rochie superbă, creată special pentru această ocazie, chiar de ea!

Se vede cu ochiul liber că mireasa, Millie Taylor-Morrison (86 de ani), care a fost fotomodel în urmă cu mai bine de 50 de ani, nu și-a pierdut farmecul.

Nepoata ei, Khadija, a fotografiat- o și a pus poza bunicii pe pagina „Iubește ceea ce contează” de pe Facebook. Imaginea a devenit, foarte rapid, virală și a primit mai mult de 100.000 de aprecieri.Fericire, la vârsta a treia

„A împlinit săptămâna trecută 86 de ani, iar noul soț va împlini 86 de ani în luna decembrie”, a scris Khadija pe Facebook.

„Bunica mea a fost căsătorită cu bunicul meu timp de 41 de ani, până la moartea lui. Ea a găsit din nou dragostea după aproape 25 de ani și familia noastră se bucură enorm pentru ea!”, a scris nepoata pe rețeaua de socializare.

Mirele, Harold Morrison, o cunoștea pe Nana Millie de mai bine de 60 de ani.

În urmă cu doi ani, Harold a fost grav bolnav, așa că cei doi au decis să se mute împreună. Millie a avut grijă de el, iar când Harold s-a însănătoșit, cuplul a decis să se căsătorească.

O nuntă minunată

Ceremonia a avut loc la restaurantul Richfield Regency, din orașul Verona, statul New Jersey (SUA).

Sala a fost minunat împodobită și luminată, iar luminile purpurii au pus foarte bine în evidență frumoasa rochie, creată de fericita mireasă, după cum o demosntrau fotografiile postate pe Facebook.„Aceasta este o mărturie reală că vârsta nu reprezintă decât un număr și oricine se poate îndrăgosti din nou”.


Accesează: